Πολιτισμός

Πότε σχεδιάζει να υποδεχτεί ξένους τουρίστες η Ισπανία

Ο υπουργός Μεταφορών της χώρας Χοσέ Λουίς Άμπαλος είπε ότι η καραντίνα θα καταργηθεί σταδιακά μεταξύ των περιφερειών της Ισπανίας, οι οποίες χαλαρώνουν αργά τους δικούς τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς
Η Ισπανία σχεδιάζει να καλωσορίσει ξένους τουρίστες μέχρι τα τέλη Ιουνίου, όπως δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών της χώρας Χοσέ Λουίς Άμπαλος, χωρίς να προσδιορίσει από ποιες χώρες.
Χθες η Ισπανία έκανε γνωστό πως παρατείνει την απαγόρευση τουριστών έως τις 15 Ιουνίου.
Ο Χοσέ Λουίς Άμπαλος είπε ότι η καραντίνα θα καταργηθεί σταδιακά μεταξύ των περιφερειών της Ισπανίας, οι οποίες χαλαρώνουν αργά τους δικούς τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς.
“Μόλις οι Ισπανοί μπορούν να ταξιδέψουν σε άλλες επαρχίες, οι ξένοι θα μπορέσουν να έρθουν στην Ισπανία, υπογράμμισε.
Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους αλλοδαπούς να ταξιδεύουν ενώ ο ισπανικός πληθυσμός είναι περιορισμένος.”

Related posts

3η η Αθήνα με τις πιο βρώμικες δημόσιες τουαλέτες στην Ευρώπη- Ποια χώρα έρχεται πρώτη

4press

«Χρυσό» το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών – 40 βραβεύσεις!

4press

«I love Greece» η γαλλική ταινία με το διεθνές καστ που γυρίστηκε στη Σέριφο -Πότε θα προβληθεί [βίντεο]

4press