Ειδήσεις

Ο Δήμαρχος Πατρέων στέλνει το δικό του μήνυμα στα παιδιά που δοκιμάζονται στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου έφτασαν φέτος στην αφετηρία των πανελλαδικών εξετάσεων, υπερπηδώντας τα πρόσθετα μεγάλα εμπόδια που τους έβαλε η υγειονομική κρίση. Εμπόδια που δυστυχώς δεν αντιμετώπισε η κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να διαταραχθεί σοβαρά η εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά και η προετοιμασία τους για τις εξετάσεις.

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά νιώθουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας δηλώσουμε ότι είμαστε δίπλα σας και σε αυτή τη δοκιμασία, που δεν θα είναι βέβαια η τελευταία, ούτε η πιο καθοριστική για τη ζωή σας.

Ανεξάρτητα από το τι θα καταφέρει ο καθένας σας ξεχωριστά, σε αυτές τις εξετάσεις, είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσετε τη ζωή που σας αξίζει.

Είστε η ελπίδα, το μέλλον του κόσμου, της πατρίδας, της πόλης μας!

Προχωρήστε με πίστη, θάρρος, δύναμη!

Είστε η γενιά που θα αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο!

Καλή επιτυχία!

Related posts

Προβλήματα ευστάθειας και μη κατοικήσιμα τα περισσότερα σπίτια στις πλημμυρισμένες περιοχές

4press

Κυρ. Μητσοτάκης: Εκλογές στο τέλος του 2027, τότε θα κριθεί η κυβέρνηση -Στόχος η τρίτη 4ετία

4press

Διατροφική κρίση: Η Ρωσία κερδίζει από τον «πόλεμο» του ηλιέλαιου – Στα ύψη οι τιμές

4press