Ειδήσεις

O Δήμος Πατρέων απέκτησε δύο υπερσύγχρονα βυτιοφόρα για πλύση οδών

O μηχανολογικός εξοπλισμός του Δήμου Πατρέων ενισχύθηκε περαιτέρω, με δύο υπερσύγχρονα, υψηλής απόδοσης βυτιοφόρα πιεστικών οχημάτων πλύσης οδών και κοινοχρήστων χώρων, τα οποία χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική ευελιξία τους, λόγω των διαστάσεών τους αλλά και τον μικρό κύκλο περιστροφής τους.

Η χωρητικότητα του βυτίου τους είναι 2.000 λίτρα με έξυπνη διαχείριση νερού, το πλάτος έκπλυσης του πρώτου οχήματος κυμαίνεται μηχανικά από 1,3 έως 2,5m με τηλεσκοπική μπροστινή ράβδο 3 ξεχωριστών τμημάτων τα οποία διαθέτουν ισχυρούς πλευρικούς πίδακες νερού υπό υψηλή πίεση ενώ το δεύτερο όχημα έχει την  δυνατότητα πλύσης με καυτό νερό υπό υψηλή πίεση για τον πλήρη καθαρισμό δύσκολων ρύπων (π.χ. ρετσίνι δέντρων, περιττώματα πουλιών, τσίκλες, κλπ).

Τα οχήματα είναι αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, ιδιαίτερα φιλικά προς το περιβάλλον και με πολύ χαμηλή εκπομπή θορύβου σε σχέση με τα παλαιότερης τεχνολογίας παρόμοια οχήματα.

βυτιοφόρα

Related posts

ΔΥΠΑ: Ποιοι άνεργοι του ΟΑΕΔ θα λάβουν το έκτακτο επίδομα 250 ευρώ και πότε

4press

Έγκλημα στη Μεσαρά: Ένταση στα δικαστήρια – λιποθύμησε η μητέρα του 39χρονου κτηνοτρόφου που δολοφονήθηκε (φωτό & βίντεο)

4press

Πόσα χρήματα πάνε τελικά στην πρόληψη και καταστολή πυρκαγιών – Τα αδύνατα σημεία της Ελλάδας

4press