Ειδήσεις

Σημάδια ξυλοδαρμού φέρει ο Κώστας, ο νεαρός διαδηλωτής που συνελήφθη στην πορεία της Πέμπτης (Photo)

Σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο και τα πόδια φέρει ο Κώστας Καλαμπόκας, ο νεαρός διαδηλωτής που συνελήφθη «στο σωρό», όπως καταγγέλλεται, στη μεγάλη διαδήλωση της Πέμπτης ενάντια στη ψήφιση του νέου νόμου για τις διαδηλώσεις, και ο οποίος, κατά την μεταφορά του στην Ευελπίδων, πληροφορήθηκε από τον πατέρα του ότι περνά στη Νομική Αθηνών.

Όπως προκύπτει από φωτογραφία που δημοσιεύει η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας ΠΡΙΝ, ο νεαρός διαδηλωτής φέρει εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο και στα πόδια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σημάδια ξυλοδαρμού φέρουν και άλλοι εκ των εννέα συλληφθέντων.

Ο Κώστας και οι υπόλοιποι συλληφθέντες πέρασαν το Σαββατοκύριακο στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Σωματεία, μαζικοί φορείς, φοιτητικοί σύλλογοι και μαθητές, πολιτικές οργανώσεις και συλλογικότητες καλούν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες στις 09:30 το πρωί της Δευτέρας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου οι εννέα διαδηλωτές παρουσιάζονται στον Ανακριτή.

Related posts

Αγρίνιο: Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου 51χρονου, «έφυγε με το μικρόβιο μέσα του»

4press

Νέο χαράτσι με υποχρεωτική ασφάλιση αυτοκινήτων και ακινήτων για φυσικές καταστροφές

4press

Σε λίγη ώρα το τελευταίο αντίο σε γιαγιά και εγγονάκι που βρήκαν τραγικό θάνατο κάτω από τις ρόδες ιχ του 28χρονου!

4press