Συνεντεύξεις

Θλίψη για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη Νίκο Κακλαμανάκη – Αποχαιρετά με μεγάλη συγκίνηση τον Έλληνα της Αυστραλίας που τον στήριξε στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ – «Στην ήττα που δεν σε ξέρει κανείς»

Έναν πολύ σημαντικό για εκείνον άνθρωπο θέλησε να αποχαιρετήσει ο Έλληνας Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης.

Ο Σωτήρης – Stan Χαλκέας, ήταν για τον Κακλαμανάκη ο δεύτερος “πατέρας” του στην Αυστραλία.

«Οι άνθρωποι πεθαίνουν οταν τους ξεχνούμε… Καλό ταξίδι καπετάνιε. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!» έγραψε στο instagram για τον άνθρωπο που μαζί με την οικογένειά του τον στήριξε όσο κανείς στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ.

«Στα δύσκολα ήταν πάντα εκεί όλη η οικογένεια Χαλκέα (όπως και η οικογένειά μου), στη μοναξιά και στην ήττα που δεν σε ξέρει κανείς, δίπλα μου!!» έγραψε χαρακτηριστικά, με συγκίνηση, ο Ολυμπιονίκης μας.

Related posts

Tσελέντης: Δεν φοβάμαι τον κορωνοϊό. Φοβάμαι αυτούς που φοβούνται τον κορωνοϊό

4press

Νώντας Παπαθανασίου – Εθνική Ασφαλιστική: “Ανοδικά κινείται η ιδιωτική ασφάλιση στη χώρα μας”

4press

Νίκος Τσάμης – Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος έχει εμπειρία, γνώση και αγαπά τον τόπο του

4press