Συνεντεύξεις

Γιάννης Λέντζας: Συγχαρητήριο μήνυμα στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές των επιτυχόντων σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύµατα της χώρας µας για τη σκληρή προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του δύσκολου έτους.
Τους εύχομαι από καρδιας καλές σπουδές, κατά τη διάρκεια των οποίων η δίψα για την απόκτηση της γνώσης πρέπει να συνεχιστει ώστε μαζι με τα εφόδια που έχουν από τις οικογένειες τους να αποτελέσουν το εφαλτήριο για την επαγγελματική και κοινωνική τους καταξίωση.
Επισης θα ήθελα να απευθυνθώ και σε όλους όσους δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους, και να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ευχόμενος να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τα όνειρα τους, γνωριζοντας πως η αποτυχία αποτελεί την αρχή της επιτυχίας.
Εύχομαι σε όλους και όλες που έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα μετά το περας των σπουδών τους να μη ξεχάσουν το τόπο που ξεκίνησαν, και να επιστρέψουν σε αυτόν, δινοντας τον αγώνα για ενα καλύτερο αύριο στην Ηλεία μας.
Στηριζόμαστε σε εσας προσβλέπουμε σε εσας!
Καλη δύναµη σε κάθε νέα σας προσπάθεια.

  • Ο ∆ήµαρχος
    Λέντζας Ιωάννης

Related posts

Συνέντευξη – 4press: Ο Δ. Μπαρμπούνης για το 2ο Αντάμωμα Αλισσαίων “Πείρος”

4press

Πανελλήνιος αγώνας σκοποβολής πήλινου στόχου στις αθλητικές εγκαταστάσεις Φαρρών

4press

Λίγες ημέρες πριν την κάλπη η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Χαρά Αναστασοπούλου μας μιλά για την προεκλογική της εμπειρία: “Δεν συμβιβάζομαι με συμβατικές λύσεις και κομφορμιστικές στάσεις.”

4press