Χωρίς κατηγορία

Βγάζουν σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό 200 πρόβατα για χρέη ύψους 3.800 ευρώ στον ΕΦΚΑ

Μετά τα σπίτια, τα καταστήματα, διαφόρων ειδών οχήματα και αντικείμενα αξίας, ήρθε κι η ώρα των ζώων ώστε να τεθούν προς πλειστηριασμό για χρέη προς το Δημόσιο.

Ένας ιδιότυπος πλειστηριασμός αναμένεται να λάβει χώρα σε μερικές ημέρες, μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Γρεβενών να βγάλει σε πλειστηριασμό 200 πρόβατα ενός κτηνοτρόφου, ο οποίος χρωστάει το ποσό των 3.848 ευρώ στον ΕΦΚΑ.

Μάλιστα, ο πλειστηριασμός θα είναι ηλεκτρονικός, ενώ η δικαστική απόφαση προβλέπει επίσης ότι ο άτυχος κτηνοτρόφος είναι υποχρεωμένος να προσέχει το κοπάδι με τα 200 πρόβατα μέχρι την διενέργεια του πλειστηριασμού.

Όπως αναφέρεται στο dikastiko.gr, ο πλειστηριασμός αναμένεται να λάβει χώρα στις 27 Φεβρουαρίου, ενώ για τυχόν ενδιαφερόμενους επισημαίνεται πως η τιμή εκκίνησης για το κοπάδι είναι τα 6.000 ευρώ, καθώς η συνολική του αξία προσδιορίστηκε στις 12.000 ευρώ.

Related posts

Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ: «Ανοίγει» το πρόγραμμα για δωρεάν διακοπές – Νέες περιοχές στην λίστα «μηδενικής συμμετοχής

4press

Εξοργιστική προαναγγελία από το Ισραήλ: Οι γυναίκες θα βυθίζονται στο νερό για κάθαρση λίγο μετά την περίοδο τους

4press

Το λαμπερό περίπτερο της Mercedes στην «Αυτοκίνηση 2019» (pics)

4press

Leave a Comment