Σε μια όμορφη εκδήλωση στον Ιανό επί της οδού Σταδίου, ο συγγραφέας Βύρων Αθανίτης υπέγραψε βιβλία για τους αναγνώστες του, το απόγευμα της Πέμπτης 17/9. Το ιστορικό μυθιστόρημα το Σπαθί του Αυτοκράτορα -Εκδόσεις Γράφημα- έχει ήδη βρει την θέση του στις βιτρίνες των βιβλιοπωλείων από τον Μάϊο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Αποστολόπουλος και Νίκος Αβραμίδης, ο Γενικός. Γραμματέας του Δήμου Αθηναίων Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Αγίου Δημητρίου Λένα Χαλβατζά, ο διακεκριμένος ζωγράφος Κώστας Σπυριούνης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Κωστούρος και οι γνωστοί για την κοινωνική τους δραστηριότητα νομικοί Δέσποινα Τσούμα, Αθανάσιος Τζαβάρας και Άγγελος Βουράκης.

Οι δύσκολες ημέρες που περνά το κέντρο της Αθήνας, λόγω covid-19, δεν εμπόδισε τους θαυμαστές του συγγραφέα να προσέλθουν, τηρώντας βέβαια όλα τα προληπτικά μέτρα υγιεινής. Η ωραία βραδιά ολοκληρώθηκε μ’ ένα ποτό για τους φίλους στο μπιστρό Black Duck της πλατείας Κλαυθμώνος.


