Ο Πέτρος Ανυφαντής(Αντιδήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης) και η Κατερίνα Βλαχοπούλου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης ενώπιον Θεού και ανθρώπων, έχοντας δίπλα τους μόνο λίγους συγγενείς και καλούς φίλους, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. Η νύφη έλαμπε μέσα στο πανέμορφο νυφικό της καθώς ένωνε για πάντα τη ζωή της με τον Αντιδήμαρχο της καρδιάς της που ήταν και εκείνος γοητευτικός γαμπρός μέσα στο μπλε κουστούμι του.
Ο συνδυασμός του λευκού, του απαλού ροζ με το σάπιο μήλο έντυσαν με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο την μεγάλη μέρα του γάμου τους δημιουργώντας το πιο αρμονικό σκηνικό.
Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεοχωρίου Κυλλήνης. Κουμπάροι του ζευγαριού ήσαν οι Ευάγγελος Σωληναραίος και Αγγελική Κριτσινέλια.
Από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν οι νεόνυμφοι χόρεψαν τον πρώτο τους χορό στο κέντρο “ΜΙΝΟΡΕ”, με τους καλεσμένους να τους χειροκροτούν! Το “παρών” στο γάμο μεταξύ αλλων έδωσε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Κατερίνα Κατσανάκη.
Η 4press.gr εύχεται στον Πέτρο και την Κατερίνα “βίον ανθόσπαρτον”!

