Πολιτική

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Μετακλητός υπάλληλος εις βάρος των πραγματικών αναγκών του Δήμου Ερυμάνθου

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» Διαμαντής Κανελλόπουλος τοποθετήθηκε για το κόστος σε προσλήψεις χωρίς ουσία και για τις πραγματικές ανάγκες του Δήμου Ερυμάνθου .

Η Δημοτική Αρχή ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ μετά την πρόσληψη τρίτου Ειδικού Συνεργάτη (οι δύο προυπήρχαν) προχωρά και στην πρόσληψη μετακλητού Γενικού Γραμματέα, ο οποίος θα είναι ο δεύτερος μετά τον δήμαρχο στην διοικητική ιεραρχία. Κύριο έργο του θα είναι ο συντονισμός των Υπηρεσιών του Δήμου, εφόσον βέβαια ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ όπως ορίζει ο νόμος. Ολοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει επάρκεια υπαλλήλων για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του Δήμου, ότι τα προβλήματα καθημερινότητας των Δημοτών μας είναι πολλά και ότι υπάρχουν διότι η οικονομική κατάσταση του Δήμου είναι ΤΡΑΓΙΚΗ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου. Στην ουσία ομολογεί – Η Δημοτική Αρχή- ότι δεν θέλει να αναθέσει τις αρμοδιότητες αυτές σε κανέναν Αντιδήμαρχο η Διευθυντή υπηρεσιών του Δήμου, δηλαδή την άσκηση διοίκησης στο ολιγάριθμο προσωπικό και το συντονισμό των Υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό προσλαμβάνει μετακλητό υπάλληλο εις βάρος των Δημοτών μας, που θα επιβαρυνθούν το κόστος του. Μέχρι τώρα που δεν είχε ο Δήμος γραμματέα τι ακριβώς μας έλειψε;Εμείς σε αυτούς τους δύσκολους για την κοινωνία μας καιρούς θεωρούμε, ως παράταξη, ότι δεν υπάρχει για το Δήμο μας η πολυτέλεια για τέτοιου είδους Δημοτικές δαπάνες και ειναι μη αναγκαία η θέση του Γενικού Γραμματέα σε ένα μικρού μεγέθους Δήμο όπως ο δικός μας. Η τοπική μας κοινωνία υποφέρει και η δημοτική αρχή δεν πρέπει να επιβαρύνει τους δημότες ,αυξάνοντας τους μετακλητούς και τις αμοιβές τους.

ΥΓ. Από τη δεξαμενή αυτή πίνουν νερό ΑΝΘΡΩΠΟΙ, με πολύ λίγα χρήματα μπορεί να καθαριστεί.

Related posts

Στέφανος Κασσελάκης: Πήγε σε σχολείο ΑμεΑ και έκανε… θεαματική είσοδο με limbo – Δείτε βίντεο

4press

ΑΧΑΪΑ: Συνεχίζονται οι διαγραφές στην τοπική Νέα Δημοκρατία

4press

Φ. Ζαΐμης: «Πιστεύουμε στην αξία του εθελοντισμού και στηρίζουμε τις δράσεις τους» – 6η Διαπεριφερειακή Συνάντηση του έργου YESVolunteer

4press