Ειδήσεις

Σύγκρουση απόψεων των λοιμωξιολόγων για τα δημοτικά σχολεία

Τελικά και μετά από αρκετές ώρες συνεδρίασης, οι λοιμωξιολόγοι κατέληξαν στη διαμόρφωση δυο προτάσεων- απόψεων σχετικά με τη λειτουργία των δημοτικών σχολείων.

Η πρώτη άποψη θεωρεί πως πρέπει να κλείσουν πάραυτα όλα τα δημοτικά σχολεία της χώρας, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα.

Η δεύτερη άποψη επιμένει πως πρέπει να κλείσουν μόνο τα δημοτικά σχολεία της Θεσσαλονίκης από τη Δευτέρα που μας έρχεται.

Τελικά, η οριστική απόφαση για το τι θα συμβεί για τα δημοτικά σχολεία της χώρας αναμένεται να λάβει ο πρωθυπουργός εντός του Σαββατοκύριακου.

Την απόφαση θα ανακοινώσει προφανώς η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Related posts

Ισχυρή αντίδραση της Ένωσης Γονέων για την αλλαγή στη λειτουργία του Ολοήμερου Σχολείου

4press

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Για «σπάνια βαρβαρότητα» κάνει λόγο η ΕΛΑΣ – Απείλησαν με όπλο το μωρό & στραγγάλισαν την 20χρονη μητέρα

4press

Θριάσιο: Πέθανε η 48χρονη που νοσηλευόταν με αιμορραγία στον εγκέφαλο μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού

4press