Πολιτική

Στην ιχθυόσκαλα Πατρών ο Φ. Ζαΐμης – Οι δυνατότητες για τη στήριξη της αλιείας υπάρχουν

Με τον δραστήριο διευθυντή της ιχθυόσκαλας Πατρών Χαράλαμπο Κάντζαρη, συνομίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης κατά την πρόσφατη επίσκεψη του με τον συνεργάτη του κ. Δημήτρη Μπαρμπούνη.

«Είχα την ευκαιρία, σήμερα, να συνομιλήσω με τον διευθυντή της ιχθυόσκαλας, με ψαράδες, εμπόρους και εργαζόμενους για τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές του κλάδου. Είναι χαρά μου να συνομιλώ με τους ανθρώπους της αγοράς καταγράφοντας τα προβλήματα, τις προτάσεις και τις ιδέες τους. Το κτίριο είναι σύγχρονο, ωστόσο απαιτείται κοινή προσπάθεια για να αυξηθεί ο ετήσιος τζίρος».

Οι άνθρωποι της Ιχθυόσκαλας φροντίζουν για τη σωστή αποθήκευση και συντήρηση των αλιευμάτων μέχρι την ώρα που θα γίνει η δημοπράτηση και οι έμποροι θα πάρουν τα προϊόντα προς πώληση. «Οι δυνατότητες υπάρχουν, όλοι μαζί μπορούμε να ενισχύσουμε την αλιεία και να στηρίξουμε την τοπική οικονομία», συμπλήρωσε ο κ. Ζαΐμης.

Related posts

Αποκάλυψη Γκίκα: Στα 10 ευρώ το τέλος ανά επιβάτη κρουαζιερόπλοιου για αποβίβαση στη Σαντορίνη

4press

«Δυσμενείς εξελίξεις της ελευθεροτυπίας στην Ελλάδα»- Επιστολή Κούλογλου στο Ευρωκοινοβούλιο

4press

Δύο ακόμα «ηχηρές» υποψηφιότητες στη «Νέα Πορεία» – Διονυσία Βραχνή και Παναγιώτης Κόλλιας στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα!

4press