Ειδήσεις

ΗΛΕΙΑ: Αυτοκτόνησε ο 78χρονος που είχε εξαφανιστεί

Νεκρός εντοπίστηκε ο 78χρονος Θ.Α. που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε οδήγησαν τον 78χρονο στο απονενοημένο διάβημα. Σε μικρή απόσταση από το χωριό βούτηξε σε γκρεμό βάθους 60 μέτρων.

Τα πρώτα ίχνη του, έναν φακό και τα πατήματα στο έδαφος, εντόπισαν οι άνδρες της πυροσβεστικής, ενώ το ακριβές σημείο που βρισκόταν νεκρός ο ηλικιωμένος, εντόπισε το drone της Up & High Media, που συνέδραμε στην επιχείρηση έρευνας της Π.Υ. Πύργου, της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών και της ΟΠΚΕ ΑΔ Ηλείας.

Ilialive

Related posts

Παραμένουν τα προβλήματα σε Facebook και Instagram, εκτός λειτουργίας τα δίκτυα και στην Ελλάδα – Χρήστες αναφέρουν ζητήματα και στο Twitter και το WhatsApp

4press

Ομολόγησε

4press

Μεγάλη η πρώτη συγκέντρωση του Δ. Κανελλόπουλου στη Χαλανδρίτσα: “Θα μιλήσουμε με έργα…”

4press