Ειδήσεις

Καιρός: Βελτιώνεται από σήμερα Πέμπτη με ηλιοφάνεια – Άνεμοι έως έξι μποφόρ

Αναλυτικά η πρόγνωση… Αναλυτικά η πρόγνωση… 

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα την Πέμπτη, με κύριο χαρακτηριστικό τις τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά.

ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ

  • Καιρός: Λίγες νεφώσεις. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά, θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.
  • Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί και στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.
  • Ανεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και από το μεσημέρι στα νότια 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κατα διαστήματα. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες.
  • Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 4 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
  • Ανεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και από το μεσημέρι 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα βόρεια θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.
  • Ανεμοι: Στα βόρεια νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι στην περιοχή του Καστελόριζου 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
  • Ανεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες πιθανώς θα σχηματιστούν ομίχλες.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Related posts

Στη Βουλή φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ το θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ – Ζητά έλεγχο από την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

4press

Μόνιμοι στην ΕΛΑΣ: Τα κριτήρια για τους διορισμούς 300 ειδικών φρουρών

4press

Δυστύχημα στα Τέμπη: Ενώπιον του εφέτη ανακριτή σήμερα στελέχη του ΟΣΕ

4press