Υγεία & Fitness

Μητέρα μεγαλώνει με αγάπη τα 3 παραπληγικά της παιδιά – Ο σύζυγος εγκατέλειψε (βίντεο)

Αρχικά, η Οξάνα γέννησε δίδυμα

Η Οξάνα μεγαλώνει μόνη της σε μια επαρχία της Ρωσίας τρεις γιους με εγκεφαλική παράλυση και είναι αποφασισμένη να τους προσφέρει την καλύτερη δυνατή ζωή.

«Αποδέχομαι τα παιδιά έτσι όπως είναι. Τα αγαπώ ό, τι και αν γίνει. Μου έλεγαν ότι θα ήμουν δυστυχισμένη, ότι έπρεπε να εγκαταλείψω τα παιδιά μου για να είμαι ευτυχισμένη. Όμως, δεν ξέρω πώς θα ζούσα τότε» λέει η ίδια με δάκρυα στα μάτια.

Αρχικά, η Οξάνα γέννησε δίδυμα. Ο Κυρίλ και ο Σεμιόν γεννήθηκαν πρόωρα. Είχαν διαγνωστεί με ενδομήτρια σήψη και πνευμονία.

Το βάρος και των δύο μόλις που ξεπερνούσε το ένα κιλό. Τα μωρά κατάφεραν να επιζήσουν, ωστόσο ζουν με σοβαρά περιορισμένες δυνατότητες, σύμφωνα και με το δημοσίευμα του sputniknews.gr.

Η Οξάνα δε, θεωρεί πως αν το μαιευτήριο δεν είχε επιδείξει καθυστέρηση στην περίπτωσή της, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς.

Λίγα χρόνια μετά, η Οξάνα έμεινε ξανά έγκυος. Παρά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών, ωστόσο, για υγιές έμβρυο, και το τρίτο παιδί γεννήθηκε με προβλήματα στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Ο σύζυγός της αποφάσισε πως δεν άντεχε να ζήσει τέτοια ζωή και εγκατέλειψε την οικογενειακή εστία.

Αρχικά, η Οξάνα πέρασε μια περίοδο σοκ. Όμως, σήμερα, ευγνωμονεί τον πατέρα των παιδιών της για την απόφασή του.

Η ίδια έχει αποφασίσει να προσφέρει στους γιους της την καλύτερη δυνατή ζωή και τους αφιερώνει με όλη της τη στοργή το κάθε λεπτό της ζωής της.

«Χρειάζονται την 24ωρη επίβλεψη και βοήθεια. Δεν έχω βοήθεια από κανέναν, δεν τη ζητάω καν. Αφιερώνω όλη την ώρα στα παιδιά. Ανεξαρτήτως του πόσο δύσκολο είναι, είναι δικά μου, το αίμα μου, τα είχα κάτω από την καρδιά μου, τα περίμενα» λέει.

Και, παρότι δεν έχει προσωπικό χρόνο ποτέ, παρότι η καθημερινότητά της είναι πλήρης και δύσκολη, εκείνη δεν απελπίζεται ποτέ. Και το ίδιο προτρέπει κάθε γυναίκα.

Related posts

ELPEN: Νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο στην Κερατέα, θα καλύψει πάνω από 6 εκατ. ασθενείς

4press

Από Παρασκευή η χορήγηση στην Ελλάδα των μονοκλωνικών αντισωμάτων

4press

Κλιματική αλλαγή: Συναγερμός από τα CDC για λοιμώξεις από Vibrio vulnificus

4press