Συνεντεύξεις

Οργανωμένο σπίτι από τον Σπύρο Σούλη


Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί κάποια σπίτια είναι πάντα οργανωμένα ενώ κάποια άλλα είναι αδύνατο να συμμαζευτούν; Σε κανέναν δεν αρέσει να είναι ανοργάνωτος, ωστόσο κάποιοι τα καταφέρνουν καλύτερα από κάποιους άλλους.

Γυάλινα βάζα Ιδιαίτερα χρήσιμα για την οργάνωση της κουζίνας σας. Τα γυάλινα βάζα θα βοηθήσουν ακόμα και σε πράγματα που δεν φαντάζεστε. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για μπαχαρικά, καφέ, ζάχαρη ή ακόμα και για αποθηκεύσετε όσπρια και δημητριακά. Θα αποφύγετε τα σακουλάκια δεξιά αριστερά στην κουζίνα σας και θα την διατηρείτε πάντα οργανωμένη και καθαρή.

Διαχωριστικά συρταριών Τα διαχωριστικά συρταριών θα σας βοηθήσουν να έχετε τα συρτάρια σας οργανωμένα, ειδικά αυτά που περιέχουν μικροαντικείμενα. Είτε πρόκειται για τα καλλυντικά σας, είτε για τις κάλτσες και τα εσώρουχά σας, τα διαχωριστικά θα σας απαλλάξουν από το άγχος της ακαταστασίας που είναι συχνό φαινόμενο στα συρτάρια, σύμφωνα με το spirossoulis.gr.

Κουτιά αποθήκευσης Τα κουτιά αποθήκευσης θα σας λύσουν τα χέρια για δύο λόγους: αφενός θα αποθηκεύσετε τα πράγματα που δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να κρατήσετε ή να πετάξετε και αφετέρου, θα σας εξασφαλίσουν πως όλα τα μικροπράγματα που δεν μπορούν να οργανωθούν κάπου αλλού θα μένουν εκτός του οπτικού σας πεδίου.

Εμπνευστείτε λοιπόν από τους ανθρώπους που είναι πάντα οργανωμένοι και εφοδιαστείτε με αυτά τα αντικείμενα που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και θα επιβάλουν την τάξη στο σπίτι σας!

Related posts

Σε έξαρση οι ιώσεις -Μας ενημερώνει η Ασημίνα Ζανιά

4press

Τα μοναδικά ροφήματα της Vegamill σε διάφορες γεύσεις πλέον σε όλη την Ελλάδα! Πού θα τα βρείτε

4press

Θάνος Μικρούτσικος: Η αποκάλυψη για τους «7 νάνους», τον θάνατο και το «κρυφό» μήνυμα του Καββαδία

4press