Τεχνολογία & Επιστήμη

Διαδικτυακή ημερίδα: «Σχέσεις Γονέων και Παιδιών την εποχή του Covid-19»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το «ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ» διοργάνωσε, τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 στις 6 το απόγευμα, ενημερωτική  ημερίδα (webinar) με θέμα: 
«Σχέσεις Γονέων και Παιδιών την εποχή του Covid-19».

Σκοπός της διαδικτυακής εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των πολιτών για τις αλλαγές που έχει επιφέρει η πανδημία και η παροχή συμβουλών για την επίλυση των προβλημάτων που τυχόν έχουν προκληθεί στις σχέσεις γονέων-παιδιών.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα Υγείας, Χαράλαμπος  Μπονάνος και ο πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ», Χρήστος Σπηλιόπουλος.

Τοποθετήσεις έκανε η Άννα Μεργούπη, κλινική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, με θέμα«Πανδημία και Διαδίκτυο»,  η Acsinte Corina, ψυχολόγος, με θέμα «Η οικογενειακή ζωή σε περίοδο εγκλεισμού» και ο Med. Νίκος Μακροδήμος, εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με θέμα «Η εκπαίδευση στην εποχή της καραντίνας».

Τον συντονισμό είχε η δημοσιογράφος Άντυ Μαγνήσαλη.

  

Related posts

Eυχές και Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη

4press

Μέσω Gov.gr Wallet όλες οι συναλλαγές με τράπεζες και εταιρείες τηλεφωνίας

4press

Ισραηλινή start up… τύπωσε την πρώτη μοσχαρίσια μπριζόλα rib eye -Με 3D εκτυπωτή [βίντεο]

4press