Ειδήσεις

Καβάλα: Έκλεψαν νεκρό από τάφο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου, καθώς εκλάπη η σορός ενός 76χρονου από μνήμα όπου είχε ταφεί πριν από μερικές μέρες και μέσα στο φέρετρο τοποθέτησαν δύο σακιά με… άχυρο.

Την κλοπή διαπίστωσε η σύζυγος του 76χρονου, η οποία όταν πήγε να κάνει τρισάγιο για τα εννιάμερα, είδε το χώμα του τάφου ανακατεμένο και έχοντας την υποψία ότι κάτι είχε συμβεί, ζήτησε από τους υπαλλήλους των Κοιμητηρίων να ανοίξουν το φέρετρο, όπου διαπίστωσε ότι η σορός έλειπε και στη θέση της υπήρχαν δύο σακιά με άχυρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός βρέθηκε τελικά στα Νεκροταφεία άλλου χωριού από το οποίο κατάγονταν ο εκλιπών, εκτός του Δήμου Παγγαίου και της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, ενώ η Αστυνομία ερευνά το ποιος και γιατί προέβη σε αυτήν την πράξη.

Εικάζεται, πάντως, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, ότι το θέμα είναι συνέπεια μιας ενδοοικογενειακής διένεξης μεταξύ της δεύτερης συζύγου και των παιδιών από την πρώτη σύζυγο του 76χρονου.

Πηγή: kavalapost.gr

Related posts

Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης στο Αγρίνιο

4press

Πάτρα: Δίωξη κατά Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας -Εκδίδεται ένταλμα σύλληψης

4press

Η Lidl Ελλάς στο πλευρό των εργαζομένων της με διατακτικές σίτισης συνολικής αξίας 500.000€

4press