Πολιτική

Δ. Μιχαηλίδου: Πρόταση για επαναλειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών στις 24 Μαΐου

«Πρότασή μας είναι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί να επαναλειτουργήσουν στις 24 Μαΐου» δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ1.

«Αυτό που θέλουν οι επιδημιολόγοι είναι να δουν πώς εξελίσσονται τα επιδημιολογικά στοιχεία. Χρειάζονται ακόμη δύο εβδομάδες. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι λοιμωξιολόγοι, οι οποίοι ζήτησαν λίγη υπομονή ακόμη, ώστε να προασπίσουμε τη δημόσια υγεία, όσο περισσότερο γίνεται» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η κα. Μιχαηλίδου.

Παράλληλα, η υφυπουργός Εργασίας υπενθύμισε ότι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί λειτουργούν μέχρι τέλος Ιουλίου, ωστόσο συμπλήρωσε ότι μπορεί να δοθεί η ελευθερία σε όσους βρεφονηπιακούς σταθμούς θέλουν να επεκτείνουν τις ημέρες λειτουργίας τους.powered by Rubicon Project

Σχετικά με τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, η κα. Μιχαηλίδου σημείωσε ότι η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων την επόμενη εβδομάδα θα εξετάσει το νέο πρωτόκολλο που θα αφορά τις επισκέψεις.

Related posts

Γιάννης Στουρνάρας: «Ερχεται δεκαετία με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης»

4press

Τάκης Θεοδωρικάκος: ‘Ξεκάθαρη η δέσμευσή μας να καταργήσουμε την απλή αναλογική”

4press

Άρση της ασυλίας της Εύας Καϊλή και της Μαρίας Σπυράκη ζήτησε ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας

4press