Πολιτική

Σκιαδαρέσης: Ευκαιρία συνάντησης με κατοίκους της Βάρδας

Την Πέμπτη 20/5 το απόγευμα ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Σκιαδαρέσης βρέθηκε στην Βάρδα Ηλείας, για να ψάλλει στον εορτάζοντα Ι. Ναό των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Συρμπανίου Βάρδας.

Ο ίδιος πριν αλλά και μετά την Ακολουθία του Εσπερινού συναντήθηκε με φίλους και κατοίκους της περιοχής  έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν μετά από αρκετό καιρό λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων.

Ανανέωσε το ραντεβού νέας επίσκεψης σύντομα, προκειμένου να ακούσει τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της Βάρδας και της ευρύτερης περιοχής, στο πλαίσιο τακτικών επισκέψεων στον Νομό Αχαΐας μετά και την λήξη της απαγόρευσης των μετακινήσεων κόγω COVID-19.

Η Πατρών – Πύργου μονοπώλησε τις συζητήσεις του κ. Σκιαδαρέση.

Related posts

Δημήτρης Μπαρμπούνης: “Nα ξεκινήσουν άμεσα τα δρομολόγια του προαστιακού προς κ. Αχαΐα”

4press

Συνάντηση Μητσοτάκη-Νετανιάχου στο Ισραήλ: Προς περαιτέρω εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας στον τομέα της άμυνας

4press

Εκλογές 2023: Η «ακτινογραφία» της αποχής – Ποιους «πλήγωσε» περισσότερο, πού σημείωσε limit up

4press