Πολιτική

Παππάς: Ολες οι ευθύνες για τις καθυστερήσεις στα μεγάλα έργα και τις δημόσιες συμβάσεις ανήκουν πλέον στον κ. Μητσοτάκη

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς σχολιάζοντας τη συγκρότηση και λειτουργία της Κυβερνητικής Επιτροπής Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Όλες οι ευθύνες για τις καθυστερήσεις στα μεγάλα έργα και τις δημόσιες συμβάσεις ανήκουν πλέον στον κ. Μητσοτάκη», αναφέρει ο Νίκος Παππάς.
«Οι μεγάλες συμβάσεις περνάνε και αυτές στο Μαξίμου.
Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να συγκεντρώσει επάνω του τις ευθύνες για τις παλινωδίες και τις καθυστερήσεις στις μεγάλες δημόσιες συμβάσεις και τα μεγάλα έργα.
Από σήμερα και στο εξής του ανήκουν εξ ολοκλήρου και τυπικά. Όσον αφορά τον πλήρη έλεγχο των κονδυλίων κάθε πηγής χρηματοδότησης από το Μαξίμου, καλό θα είναι να μας απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης τους λόγους και τις ανάγκες που τον οδήγησαν σε αυτή την επιλογή».

Related posts

Ο Φ. Ζαΐμης επισκέφθηκε το Καλέντζι για την ανακαίνιση της οικίας του Γεωργίου Παπανδρέου

4press

Χατζηδάκης: Ψηφιακή κάρτα εργασίας τον Ιούνιο του 2023 σε τουρισμό και εστίαση

4press

Στις κάλπες σήμερα για τον β’ γύρο οι Γάλλοι -Κρίνεται αν θα κερδίσει αυτοδυναμία η Λεπέν

4press