Πολιτική

ΑΧΑΪΑ: Επίσκεψη Νίκου Παππά για προαστιακό

Στην Αχαΐα και την Ηλεία θα βρεθεί αύριο Τρίτη 6 Ιουλίου ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός, Νίκος Παππάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός θα ξεκινήσει το πρωί της Τρίτης από την Αθήνα με τον Προαστιακό, θα αποβιβαστεί στο Κιάτο και θα συνεχίσει οδικώς μέχρι την Πάτρα. Οι πρώτες συναντήσεις θα γίνουν στο μηχανοστάσιο του Προαστιακού σιδηροδρόμου όπου θα έχει συνάντηση με εργαζομένους.

Κατόπιν θα αναχωρήσει για Κάτω Αχαΐα με τον Προαστιακό. Επόμενος σταθμός του κ. Παππά θα είναι ο Πύργος της Ηλείας όπου θα επισκεφθεί στις εγκαταστάσεις σιδηροδρόμου.

Το απόγευμα θα έχει σύσκεψη με αυτοδιοικητικούς της Ηλείας για τα θέματα του τρένου

Related posts

“Ο Ανδρέας εμπνέει τους αγώνες της γενιάς μας” – Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στο Καλέντζι Αχαΐας

4press

Στην Κεντρική Επιτροπή η πρόταση μομφής από τον Πολάκη

4press

Κακοκαιρία: Σύσκεψη στο Συντονιστικό της Λάρισας υπό τον Μητσοτάκη – Στο επίκεντρο Δημόσια Υγεία και καταγραφή των ζημιών

4press