Ειδήσεις

ΠΑΤΡΑ: Πρόστιμα στην εστίαση με “λουκέτα”

Συνελήφθησαν και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων

Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς μικτού κλιμακίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, πέντε άτομα -ένας άνδρας και 4 γυναίκες-, διότι λειτουργούσαν ως ιδιοκτήτες καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στα οποία εξυπηρετούσαν πελάτες στο εσωτερικό των καταστημάτων τους.

Σε όλες τις περιπτώσεις επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 3.000, καθώς και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας τους.

Παράλληλα, επιβλήθηκαν σε 27 πελάτες διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, για παραμονή σε εσωτερικό χώρο ευθύνης επιχειρήσεων εστίασης.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς του Β΄ και Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών.

Related posts

“Όταν την είδα την είχε διαμελίσει” – Η συγκλονιστική μαρτυρία του ανθρώπου που είδε τη γυναίκα του να πεθαίνει μπροστά του

4press

Στη γραμμή ΗΠΑ το ΔΝΤ προτείνει έναν παγκόσμιο ελάχιστο φόρο στις επιχειρήσεις

4press

Κατέρρευσαν οι επικοινωνίες και δίκτυο 4G της vodafone

4press