Επικαιρότητα

Πύργος: «Έσβησε» βρέφος μόλις.. 2 ωρών!

Οι γιατροί αντιλήφθηκαν αμέσως μετά τη γέννηση του πως κάτι δεν πάει καλά και το έστειλαν στο ΠΓΝΠ- “Έσβησε” στη διαδρομή

Λόγια ικανά να περιγράψουν την τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, δεν υπάρχουν. Ένα βρέφος μόλις… 2 ωρών (!) «έσβησε» πριν καν προλάβει να γνωρίσει τη ζωή.

Το αγγελούδι ήρθε στον κόσμο μισή ώρα μετά τις οκτώ. Οι γιατροί αμέσως διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Έκριναν αναγκαίο να το διασωληνώσουν και να το διακομίσουν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια». Όπως και έπραξαν.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο ύψος των Χανακίων κι ενώ το μωρό βρισκόταν μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, «έσβησε».

Πάντα με τις ίδιες πηγές, το κοριτσάκι παρουσίασε πρόβλημα με την καρδιά του.

Πηγή: PatrisNews / Κωνσταντίνος Γκέλτση

Related posts

Θεσσαλονίκη: Αγοράκι «κλειδώθηκε» επί μισάωρο σε αυτοκίνητο ΦΩΤΟ

4press

Αλέξης Τσίπρας στην 90ή ΔΕΘ: «Ζητώ ευκαιρία για τη χώρα, όχι για μένα»

4press

Στην Πάτρα για το Καραμανδάνειο την Τετάρτη ο Α. Γεωργιάδης

4press