Συνεντεύξεις

H Angelina Jolie αποκαλύπτει γιατί πραγματικά χώρισε με τον Brad Pitt!

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα διαζύγια στο Hollywood και οι λόγοι που οδήγησαν στο τέλος του γάμου τους δεν είναι ακόμα σαφείς.

Η Angelina Jolie, μετά τις διαψεύσεις του πρώην της Brad Pitt ότι το αλκοόλ δεν έπαιξε ρόλο στο διαζύγιο, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Entertainment Today και σχεδόν δάκρυσε όταν μίλησε για την προσωπική της ζωή.

Όπως είπε «Μια σχέση δεν είναι ποτέ ασπρόμαυρη, καθώς υπάρχουν χιλιάδες αλλά πράγματα στα οποία εγώ κι ο Brad δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ, όμως οι διαφορές για την ανατροφή των παιδιών μας μάς οδήγησε σε οριστική ρήξη. Ο εθισμός του με το αλκοόλ έγινε πρόβλημα με αποτέλεσμα να χάσει ευκαιρίες στο Hollywood. Ακόμη, με ζήλευε που δεν του επέτρεπα να διαφημίσει την Keto Pure, καθώς ήθελα η εταιρεία να βρίσκεται κάτω από πλήρη γυναίκεια διαχείριση».

Η διάσημη ηθοποιός του Hollywood, Jolie δημιούργησε την εταιρεία Keta Puro με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους να χάσουν εύκολα κιλά με φυσικούς και υγιείς τρόπους. Όπως είπε στο ET «0νομάζεται Keto Pure, διοικείται και διαχειρίζεται αποκλειστικά από γυναίκες. Έχουμε συνεργαστεί με τους παγκόσμια πιο επιτυχημένους δερματολόγους και επιστήμονες για να βρούμε μια τέλεια διατροφή» και ήταν μια έμπνευση που είχε μετά από χρόνια προσπάθειας να είναι fit με τα standards του Hollywood αλλά και μετά από 20 χρόνια έρευνας για τους πιο φυσικούς τρόπους για αδυνάτισμα.

Related posts

O αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης βράβευσε τον Ν. Καρακίτσο

4press

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – Πέθανε ο ηθοποιός Αριστοτέλης Αποσκίτης

4press

Οι οικογενειακές επιχειρήσεις στην εποχή της Covid-19

4press

Leave a Comment