Τεχνολογία & Επιστήμη

Ο καιρός σήμερα Κυριακή

Γενικά αίθριος καιρός σε μεγάλο μέρος της χώρας και σποραδικές και πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά, αναμένεται την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021. Θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αρχικά αναμένονται τοπικές νεφώσεις στην Κεντροδυτική Μακεδονία και στη Θεσσαλία και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές στη Ανατολική Θεσσαλία. Το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν σποραδικές και πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 19 έως 34, στη Θεσσαλία από 21 έως 34, στην Ήπειρο από 20 έως 35, στην Ανατολική Στερεά από 20 έως 32, στη Δυτική Στερεά από 22 έως 36, στην Πελοπόννησο από 21 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 34, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 21 έως 33, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 21 έως 36, στις Κυκλάδες από 22 έως 29, στα Δωδεκάνησα από 25 έως 31 και στην Κρήτη από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το πρωί όμως θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Related posts

Και όμως, η Google προσλαμβάνει απόφοιτους Λυκείου: Ποιες μεγάλες εταιρείες δεν απαιτούν πτυχίο

4press

Το facebook αλλάζει -Ποιοι περιορισμοί πρόκειται να εφαρμοστούν

4press

Καύσωνας και θυρεοειδής: Ποιοι υποφέρουν περισσότερο;

4press