Πολιτισμός - Lifestyle

Ηρώδειο: Η περίφημη Οπερα Μπολσόι της Μόσχας για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η Όπερα Bolshoi της Μόσχας έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μια μεγαλειώδη συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Στις 29 Αυγούστου οι παγκοσμίου φήμης ερμηνευτές, επέλεξαν τον ιστορικό χώρο του Ηρωδείου για να επισκεφθούν τη χώρα μας, προκειμένου να δώσουν την πρώτη τους συναυλία, γνωρίζοντας την αξία του σημαντικού και μοναδικού αυτού μνημείου.

Ιδιαίτερη έμφαση προσδίδει το γεγονός, πως το 2021 έχει χαρακτηριστεί ως έτος Ελληνο-Ρωσικής Φιλίας, στο πλαίσιο της γιορτής των 200 χρόνων μετά την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, περνώντας ταυτόχρονα το μήνυμα ανταλλαγής πολιτισμού ανάμεσα στις δύο χώρες.

Το Bolshoi δεσπόζει ως ένα από τα σπουδαιότερα μουσικά θέατρα στο κόσμο. Το μπαλέτο είναι το ένα σκέλος του και το άλλο είναι η όπερα, ενώ συνολικά απασχολεί περίπου 3.000 άτομα προσωπικό. Τους ερμηνευτές θα συνοδέψει η υψηλού επιπέδου συμφωνική Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών, με τη συμμετοχή 60 περίπου μουσικών. Τη Μουσική Διεύθυνση έχει αναλάβει ο Βύρων Φιδετζής. Ακούστε τον περίφημο Φίγκαρο

Related posts

ΦΩΤΟ: Πατέρας και κόρη…μια αγκαλιά!Δίπλα στον Γιάννη Λέντζα οι γυναίκες της ζωής του.

4press

ΠΑΤΡΑ: Ανακοινώθηκε το εορταστικό ωραρίο των καταστημάτων

4press

Εκπέμπουν SOS οι καλλιτέχνες: Καταπέλτης το lockdown στον Πολιτισμό

4press