Ειδήσεις

Ο Μπακοχρήστος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο

Το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες  στην Αρση βαρών σε πάγκο κατέκτησε ο Δημήτρης Μπακοχρήστος. Ο Ελληνας πρωταθλητής που αγωνίστηκε στην κατηγορία των -54κ.  πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, καθώς σήκωσε 165κ..

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Καζάκος Ντεγκτιάρεφ με 174κ., ενώ το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Γάλλος Μπουρλόν με 165κ.

Ο αγώνας του Μπακοχρήστου ήταν άψογος, καθώς είχε τρεις έγκυρες προσπάθειες (157κ., 163κ., και 165κ.). Η τρίτη προσπάθεια ήταν αυτή που του χάρισε το μετάλλιο, αλλά ο Ελληνας πρωταθλητής στάθηκε άτυχος, καθώς ο Μπουρλόν ήταν μερικά γραμμάρια πιο ελαφρύς (52.95, αντί 53.10) και φόρεσε αυτός το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Μπακοχρήστος για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες κατακτά το χάλκινο μετάλλιο, καθώς είχε προηγηθεί οι Αγώνες στο Ρίο.

Αυτό είναι το τρίτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους παραολυμπιακούς Αγώνες.

Related posts

Πόλωση στη Βουλή-Μητσοτάκης σε Γεννηματά

4press

Κρήτη: Ομολόγησε τη δολοφονία του 39χρονου εργοδότη του, ο 27χρονος Ρουμάνος βοσκός – Τι ισχυρίστηκε;

4press

Τηλεφωνική απάτη: Σας καλούν και προσποιούνται τους αστυνομικούς

4press