Πολιτική

Στο πλευρό των καταστηματαρχών εστίασης ο Νεκτάριος Φαρμάκης

Τη συμπαράστασή του στην απόφαση κινητοποίησης του κόσμου της εστίασης στην Αχαΐα, ο οποίος αντιδράει στην αβάσταχτη, άμεσης και κυρίως έμμεση φορολογία, αλλά και τα εξοντωτικά πρόστιμα, εκφράζει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» σε επιστολή του προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Αχαΐας, αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Πρόεδρε,

Με την ευκαιρία της κινητοποίησης του κλάδου που εκπροσωπείτε, την προσεχή Δευτέρα, θα ήθελα να εκφράσω προσωπικά προς εσάς, αλλά και προς το σύνολο των επαγγελματιών εστίασης του νομού Αχαΐας, την αμέριστη συμπαράστασή μου στα δίκαια αιτήματά σας.

Ο αγώνας σας, προφανώς και δεν έχει πολιτικά ή κομματικά χαρακτηριστικά και για τον λόγο αυτό επιτρέψτε μου να τονίσω πως ούτε και η δική μου έκφραση συμπαράστασης έχει κάποιο κομματικό χαρακτηριστικό.

Στέκομαι στο πλευρό σας, ως ενεργός πολίτης και επαγγελματίας, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα υπέρογκα φορολογικά βάρη που όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες σηκώνουν τα τελευταία χρόνια και τα οποία, πολλές φορές τους στερούν ακόμα και τη δυνατότητα επιβίωσης.

Στέκομαι στο πλευρό σας όμως και ως υποψήφιος Περιφερειάρχης του συνόλου των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας, πέρα και πάνω από χρώματα και κόμματα, πιστεύοντας ακράδαντα πως η περιφερειακή διοίκηση οφείλει να αποκτήσει ενεργά και σταθερά χαρακτηριστικά «τοπικής κυβέρνησης» που θα εκφράζει και θα υπερασπίζεται τα δίκαια συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας. Και αυτή, σας βεβαιώνω πως θα είναι η στάση μου παντού και πάντοτε, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων και εποχών».

Related posts

Συνάντηση Φ. Ζαΐμη με εκπροσώπους της Ε.Ε. για δράσεις στήριξης του ΕΚΤ σε ευπαθείς ομάδες

4press

Τροπολογία για το ποδόσφαιρο πέρασε με 156 «ναι»

4press

Δυτική Ελλάδα: Τα σχολικά τμήματα που έχουν αναστείλει λόγω κορωνοϊού τη λειτουργία τους

4press

Leave a Comment