Ειδήσεις

«Έσβησε» ο 31χρονος που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με J&J

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες ο 31χρονος Κώστας Μαστροβασίλης από τη Ρόδο, ο οποίος νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας με θρόμβωση στο πόδι, η οποία προήλθε από τον εμβολιασμό. 

Ο 31χρονος είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Johnson & Johnson και είκοσι ημέρες μετά τον εμβολιασμό του εμφάνισε θρόμβωση στο πόδι. Κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να φράξουν οι φλέβες του -όπως είχε καταγγείλει ο ίδιος λίγες ημέρες πριν χάσει τη ζωή του. 

Οι γονείς του άτυχου νεαρού βρίσκονται στην Αυστραλία και χθες πήγε στο νοσοκομείο ο αδελφός του για αναγνώριση. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο θάνατος του προήλθε από ανακοπή καρδιάς. 

Δείτε τις είχε γράψει λίγες ημέρες πριν πεθάνει: 

«Μετά από 20 ημέρες που έκανα το εμβόλιο είχα ένα ψιλοθεματάκι με το πόδι περί θρόμβωσης. Και εδώ και τέσσερις ημέρες είχα ενοχλήσεις με το να έχει γίνει το πόδι μου πέτρα. Για τον λόγο ότι έχουν φράξει όλες οι φλέβες. Και ζω γιατί πηγάζει ίσα ίσα αίμα στην καρδιά μου. Δηλαδή είμαι 30 και σε λίγες ημέρες πάω για ψόφο. Επειδή μερικοί αγγειολόγοι δεν παίρνουν ευθύνη να με ανοίξουν».

Παρατηρούμε ότι πιέζουν τους Έλληνες να εμβολιαστούν, ενώ την ίδια ώρα διαβεβαιώνουν πως δεν υπάρχει καμία παρενέργεια από τα εμβόλια. 

Καλό ταξίδι τρελοκομείο Kostas Mastrovasilis!😭😭❤ Σου έρχεται παρέα κολλημένε μου Christos Xatzis! 🙏🏻❤
Δεν έφυγες με τοσα και τόσα και έφυγες από το εμβόλιο! Τι το ήθελες ρε μπρο;
Τα εμβόλια σας μέσα αλήτες!🖕🖕🖕😡😤

Related posts

Σεπόλια: Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης, έφοδος της Αστυνομίας σε 5 οίκους ανοχής

4press

Η κλιματική κρίση αλλάζει τα δεδομένα για τη μπύρα στην Ευρώπη: Θα είναι πιο ακριβή και δεν θα έχει ωραία γεύση, λένε οι ειδικοί

4press

Πυρκαγιά κοντά στη γέφυρα του ΣΚΑ στην Ναύπακτο

4press