Ειδήσεις

Θλίψη στην Πάτρα: Έχασε τη μάχη η Λιολιώ Κολυπέρα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό η Λιολιώ Κολυπέρα βυθίζοντας στη θλίψη την κοινωνία της Πάτρας.

Η Πρόεδρος του Άλματος Ζωής στο νομό Αχαΐας πάλευε το τελευταίο διάστημα με τις επιπλοκές του κορωνοϊού, από το νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ και σε κρίσιμη κατάσταση.

Είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊο και ενώ αρχικά παρέμενε σπίτι της, στη συνέχεια τα συμπτώματα έγιναν βαριά και αυτό είχε ως συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί αν και πλήρως εμβολιασμένη καθώς αντιμετώπιζε ξανά τον καρκίνο. 

Δείτε τη συνέντευξη που είχε δώσει πριν τρία χρόνια στην εκπομπή “Βιογραφίες” της δημοσιογράφου Άντυ Μαγνησαλής.

Related posts

Πρώην Δήμαρχος στην Αιτωλοακαρνανία έκανε φλεβοκέντηση και γέμισε με αίματα τοίχους του Δημοτικού Συμβουλίου

4press

Ολονύχτια η μάχη με τις φλόγες

4press

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε όλη τη χώρα την Τρίτη

4press