Ένας γάμος βγαλμένος από παραμύθι, ντυμένος στα ροζ και με αληθινή αγάπη της Αγγελικής Μαλλιώρη και του Λέανδρου Μιχαηλίδη.

Η πανέμορφη Αγγελική, κόρη του γνωστού επιχειρηματία Σταύρου Μαλλιώρη και της εκπαιδευτικού & κοινωνικής λειτουργού Μαρίας Μανουσάκη Μαλλιώρη, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Λέανδρο Μιχαηλίδη την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κ. Συχαινών.
Ντυμένη μ’ ένα υπέροχο ροζ νυφικό η Αγγελική έλαμπε, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν όλη μαγική… Ο στολισμός, η μπομπονιέρα, ο χώρος της δεξίωσης.



Παρουσία του Αρχιμανδρίτη π. Αμβρόσιου Γκουρβέλου, συγγενών, φίλων και επιχειρηματιών από όλη την Ελλάδα το όμορφο ζευγάρι ένωσε τη ζωή του και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης.
Για τον γάμο ταξίδεψαν από την Κρήτη συγγενείς και φίλοι καθώς η μητέρα της νύφης έλκει την καταγωγή της από το Ηράκλειο. Λόγω των αυστηρών μέτρων για τον covid-19 σίγουρα δεν μπόρεσαν να είναι όλοι όσοι ήθελαν να είναι εκεί καθώς και οι δύο οικογένειες είναι ιδιαίτερα αγαπητές στην κοινωνία της Πάτρας και ευρύτερα.
Η ρακή και τα ξεροτήγανα τα παραδοσιακά γάμου ξεχώρισαν καθώς είχαν έρθει απευθείας από το Ηράκλειο. Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι Κρήτες της Πάτρας του συλλόγου το Αρκάδι, οι οποίοι με τον καταπληκτικό χορό τους χάρισαν… κέφι και “στόλισαν” με παραδοσιακό χρώμα στην χαρούμενη αυτή βραδιά.
Ο γνωστός πατρινός καλλιτέχνης Χρήστος Κωνσταντόπουλος με την ορχήστρα του που είναι και φίλος της οικογένειας Σταύρου και Μαρίας Μαλλιώρη τραγούδησε και μάγεψε πραγματικά τους καλεσμένους του ζευγαριού χαρίζοντας μοναδικές στιγμές χαράς και κεφιού.
Κουμπάροι ήταν ο αδελφός της νύφης Παναγιώτης Μαλλιώρης και οι φίλοι και νομικοί σύμβουλοι της οικογένειας Λυσίας και Ίλια Χριστοδουλοπούλου.

Η φωτογραφική κάλυψη έγινε από την Ντίνα και τον Κυριάκο Λιόπετα του QuickFilm Liopetas
Αξίζει να αναφερθούν οι συντελεστές του όμορφου αυτού γάμου :
Hairstyle : Ελένη Χουλιάρα
Μακιγιάζ: Ιωάννα Τσάτσαρη
Αισθητική περιποίηση: Γεωργία Ρετσινά
Στολισμός :Aνθοπωλείο Θεοφίλη
Νυφικό: Ελένη Λαμπροπούλου-Γέμου
Κουστούμι:Β. Κούφης
Στέφανα-Βέρες -Μπομπονιέρες: Κοσμηματοπωλείο MENTHΣ
Γλυκά MAXPERRY
Χώρος δεξίωσης: Privilege Event House Patras



Η συντακτική ομάδα της ηλεκτρονικής εφημερίδας 4press.gr εύχεται στο νέο ζευγάρι… βίον ανθόσπαρτον!
