Ειδήσεις

Νεκρός ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης

Νεκρός βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε στη μαρίνα της Νέας Κρήνης δεμένος με λουριά και όπως προκύπτει ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό.

Η υπόθεση και οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ερευνώνται, με αστυνομικούς από το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς, ανθρώπους του εγκληματολογικού, της σήμανσης αλλά ιατροδικαστή να σπεύδουν στο σημείο.

Ο Τσουμάνης ξεκίνησε την καριέρα του από της ακαδημίες τις ομάδας του Άρη, ενώ αγωνίστηκε στον Μακεδονικό στην Γ’ κατηγορία για ένα χρόνο μέχρι το 2010. Την χρονιά 2008-2009 αγωνίστηκε κυρίως στο πρωτάθλημα Νέων, ενώ έπαιξε και σε 2 παιχνίδια της Superleague.

Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Α.Ο. Κέρκυρα, ελπίζοντας να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής Τον Ιούλιο του 2013 μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και έναν χρόνο αργότερα στον Πανθρακικό. Τον Σεπτέμβριο του 2015 επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί και πάλι με τον Άρη.

Related posts

«Ο Δήμος Πατρέων, δεν θα γίνει μπόγιας της κυβέρνησης στο κυνήγι των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων»

4press

Πάτρα: Έντονη αντίδραση της σχολικής κοινότητας στο συγκρότημα “Δροσιάς” για την εγκατάσταση του 2ου ΚΕΣΥ

4press

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: 43χρονος σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

4press