Ειδήσεις

Ανθελληνικό παραλήρημα Τούρκου στρατιωτικού: «Δεν είναι δυνατόν τεμπέληδες να μας πολεμήσουν» (βίντεο)

Σε κρεσέντο προκλητικών δηλώσεων κατά της Ελλάδας επιδόθηκε απόστρατος αντιναύαρχος της Τουρκίας, «πατέρας» του τουρκολιβυκού μνημονίου.

υνεχίζει η Άγκυρα την επιθετική ρητορική εναντίον της Ελλάδας, η οποία έγινε ακόμη πιο έντονη μετά την αμυντική συμφωνία της χώρας μας με τη Γαλλία. Μετά τις προκλητικές δηλώσεις από Ερντογάν, Τσαβούσογλου και Ακάρ, τη σκυτάλη πήρε αυτή τη φορά ο απόστρατος αντιναύαρχος Τζιχάτ Γιαϊτζί, ο οποίος χαρακτήρισε τους Έλληνες «τεμπέληδες» και την Ελλάδα «ανίκανη» να πολεμήσει την Τουρκία.

Μιλώντας στο κανάλι TVNET (το διαδικτυακό κανάλι της εφημερίδας Yeni Safak), ο «αρχιτέκτονας» του τουρκολιβικού μνημονίου υποστήριξε πως «είναι αδύνατο χώρες όπως η Ελλάδα, που είναι τεμπέληδες, μόνον μιλάνε και δεν σκέφτονται τίποτε άλλο πέρα από τα λεφτά και τις διακοπές, να μας πολεμήσουν».

«Λένε (οι Έλληνες) ότι η μόνη πυρηνική δύναμη της ΕΕ είναι τώρα από πίσω μας. Αυτό είναι ένα διεθνές έγκλημα. Η Τουρκία πρέπει να το χρησιμοποιήσει πολύ καλά. Με άλλα λόγια, απειλούν άλλες χώρες χρησιμοποιώντας την πυρηνική ενέργεια. Αυτό πρέπει να καταγγελθεί στον ΟΗΕ και την παγκόσμια κοινότητα», πρόσθεσε ο Γιαϊτζί, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η τουρκική πολεμικής αεροπορία είναι 30% ανώτερη από την ελληνική

Ο Τούρκος στρατιωτικός έκανε και… αναδρομή στο παρελθόν: μιλώντας για «τρέλες» της Ελλάδας. «Το 1919, η Ελλάδα, ξεκινώντας την ίδια τρέλα, κατέστρεψε ολόκληρο τον στρατό της. Ο τουρκικός στρατός, με επικεφαλής τον Ατατούρκ, αποδεκάτισε τον ελληνικό στρατό. Αλλά το χρησιμοποίησαν, έχοντας μεγαλώσει τα εδάφη της Ελλάδας χωρίς να έχουν καν στρατό», υποστήριξε.

https://www.facebook.com/watch/tvnet/

Related posts

Την άλλη εβδομάδα η επιπλέον αρωγή ως €10.000 στους αγρότες της Θεσσαλίας που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

4press

Καιρός : Βελτιωμένος σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές

4press

Το όφελος για συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους από την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης

4press