Μουσικά Άρθρα

Η Marseaux είναι η νεότερη Ελληνίδα τραγουδίστρια που μπήκε σε Billboard στην Times Square

Mετά την Ελένη Φουρέιρακαι την Έλενα Τσαγκρινού ήρθε η σειρά της Marseaux να “στολίσει” το Billboard της Times Square. Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή pop star είναι ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify “Equal”, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε Billboard στην Times Square.

Το “EQUAL” είναι μία καμπάνια του Spotify σύμφωνα με την οποία επιλέγεται κάθε μήνα μια Ελληνίδα τραγουδίστρια ως πρέσβειρα στην global καμπάνια του “EQUAL” μαζί με άλλες 35 τραγουδίστριες από όλον τον κόσμο. Σκοπός της καμπάνιας είναι η ενίσχυση της «φωνής» των γυναικών στη διεθνή δισκογραφία, με την Marseaux να είναι η ambassador της σημαντικής αυτής ενέργειας για τον μήνα Οκτώβριο.

Αυτό που όμως προκαλεί μεγάλη εντύπωση και μας κάνει να αναμένουμε πολλά και σημαντικότερα πράγματα από τη Marseaux είναι το ότι είναι η νεότερη Ελληνίδα τραγουδίστρια που κατακτά το συγκεκριμένο τιμητικό τίτλο, αποδεικνύοντας πως η φωνή κάθε γυναίκας ανεξαρτήτως ηλικίας έχει δύναμη και ισχύ. Την Marseaux συναντάμε επίσης στο εξώφυλλο της ελληνικής Spotify playlist “EQUAL Greece” με την viral επιτυχία της «Βότκα Βύσσινο» η οποία συμπεριλαμβάνεται και στην international λίστα “EQUAL Global” που μετράει σχεδόν 1 εκατομμύριο followers.

Related posts

Η Μαρία Λούη στα Μουσικά Άρθρα

4press

Ο Αλέξης Γκλαβάς στα Μουσικά Άρθρα με τη Μαριλένα Καλογεράκη

4press

Ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο μουσικό δώρο που μας χάρισαν φέτος τα Εκπαιδευτήρια «Αναγέννηση»! Δείτε το βίντεο:

4press