Σκέψεις

Ηθικό ξεπούλημα για ένα κουλούρι

Της Ντιάνας Καράμπελα

Στην παράδοξη και δίσεκτη εποχή που διανύουμε ,δεν ξεπουλήθηκαν απλά οι αξίες ,ιδανικά,ελευθερία ,δημοκρατία αλλά η ίδια η ηθική αξιοπρέπεια που κάνει το κάθε άτομο άξιο να λέγεται πολιτισμένος άνθρωπος.

Πρώτοι από όλους οι έχοντες τίτλους σημαντικών σπουδών που κάποτε ορκίστηκαν στον Ιπποκράτη.Ευτυχώς υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις.

Είδαμε πρόσφατα τι έγινε στην Καλαμπάκα στην γνωστή ταβέρνα, με τους γιατρούς που πήγαν για το Ιατρικό Συνέδριο ,όπως άλλωστε κάνουν τόσα χρόνια με την επικουρία στις δαπάνες από φαρμακευτικές  εταιρείες.

Κάποιοι από αυτούς τους κυρίους αποφασίζουν και διατάσσουν , με πολύμηνο  κλείσημο της  αγοράς, με αήθη υποχρεωτικότητα εμβολιασμών σε εργαζόμενους και έμμεσα μεν αλλά άμεσα στο πετσί του κάθε πολίτη βασανιστήρια είτε εμβολιαστεί ,είτε όχι.

Με γρονθοκοπήματα ψυχολογικής τρομολαγνείας και εκφοβισμού οικονομικού,στην καθημερινότητα των Ελλήνων και Διεθνώς.

Πολλοί πολίτες συμορφώνονται για το κουλούρι που δεν θα χάσουν και αν….και οι τρομολάγνοι για την ενισχυμένη κουλούρα με γέμιση απίστευτης λιχουδιάς .

Τα χρήματα που πληρώνουν τα κράτη για τις αντισυνταγματικές και παράνομες ιατρικές πράξεις ,έχουν φτάσει τους πολίτες κάτω από τα όρια της φτώχειας ,βλέπε αύξηση τιμών τροφίμων ,ενέργειας ,ιατρικής περίθαλψης που τίνει στην ιδιωτικοποίηση 100% ,με ανθρώπους με χρόνιες και ανίατες νόσους να μην έχουν πρόσβαση στα Νοσοκομεία ,δηλαδή αυτοί που έχουν ανάγκη άμεση και διαρκή. Προβάλλοντας πανδημικά προσχήματα….για τον « αποκλεισμό »τους …..

Επίσης καλούνται πάλι τα κράτη να πληρώσουν ελέω  « κλιματικής αλλαγής », με έναν λαό υποταγμένο στην Ελλάδα των 300 ευρώ ,με διαστημικές υπηρεσίες να μαζεύουν τον πλούτο της γης και να ζει η υφήλιος κάτω από την μπότα της αθλιότητας και η «ΕΛΙΤ» να κάνει ταξιδάκια στο διάστημα εις βάρος της ανθρωπότητας,για να αποικηθούν άλλοι πλανήτες κλπ.

Η ανηθικότητα ,ο αριβισμός ,η αδίστακτη ματαιοδοξία δεν έχει όρια στην εποχή μας…Διανύουμε την εποχή του φόβου και της επιστημονικής τρομοκρατίας.

Related posts

 Καρναβάλι 2022…θα μιλήσουμε;

4press

Κοινωνική προσφορά, θεωρία και πράξη – περί Δημοτικής Αστυνομίας

4press

Σαουδική Αραβία: Ξοδεύει δισεκατομμύρια για να γίνει κυρίαρχος στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών

4press