Τεχνολογία & Επιστήμη

Ημερίδα το Σάββατο για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

Hμερίδα το Σαββατο για το διαβητη

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Ζωή Γλυκιά», γιορτάζουν και τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη και προσκαλούν το κοινό στην υβριδική Ημερίδα (δια ζώσης παρουσία και διαδικτυακή μετάδοση) που διοργανώνουν με θέμα “Προσβασιμότητα στο Διαβήτη” αυτό το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, στις 17:30 στην Αγορά Αργύρη στην οδό Αγίου Ανδρέου 12  στην Πάτρα.

Η 14η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, και είναι η βασική εκστρατεία σε παγκόσμιο επίπεδο για την ευαισθητοποίηση του διαβήτη. Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερώσει το κοινό για την πρόσβαση στο διαβήτη, τα δικαιώματα, τις παροχές και τις νέες τεχνολογίες.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Διαβήτη (IDF) αφιερώνει την Παγκόσμια Ημέρα για τα έτη 2021-2023 στην Πρόσβαση στην Φροντίδα του Διαβήτη. Η δράση πραγματοποιείται και υπό την Αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) και της ΠΟΜΑμεΑ Δυτ. Ελλάδος & Νοτίων Ιονίων Νήσων και με τη στήριξη του Δήμου Πατρέων της ΗΔΙΚΑ και του ΕΟΠΠΥ.

*Για την προσέλευση και την παρακολούθηση της Ημερίδας θα πρέπει κατά την είσοδό σας στο χώρο να  έχετε στην κατοχή σας Πιστοποιητικό Εμβολιασμό ή Νόσησης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την Ημερίδα και μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Related posts

Τεχνητή νοημοσύνη σε οικιακές συσκευές -Πώς λειτουργούν «έξυπνα» πλυντήρια και ψυγεία

4press

Καιρός: Μικρή βελτίωση σήμερα Παρασκευή – Μέχρι 32 βαθμούς η θερμοκρασία

4press

Η Nokia ξανακυκλοφορεί το θρυλικό 6310, θα έχει και φιδάκι (βίντεο)

4press