Σκέψεις

Βαβυλωνία υγειονομικών μέτρων και σαδιστικών ράπιντ τέστ…!

Της Ντιάνας Καράμπελα

Διανύουμε τον δεύτερο χρόνο της υγειονομικής κρίσης,σε ένα τραγελαφικό ,παρακμιακό ,μεσαιωνικό σκότος για τον αιώνα μας,που θεωρείται και είναι αιώνας υψηλών επιτευγμάτων στην επιστήμη και την τεχνολογία σε όλα τα επίπεδα.

Φαίνεται όμως ότι η ανθρώπινη απληστία,πονηριά ,ναζιστική ιδεολογία οπισθοδρομεί την εξέλιξη με θετικό πρόσημο και επικρατεί το άναθρο και μαφιόζικο σπεκουλάρισμα της ανθρώπινης αξίας ,αξιοπρέπειας ,ηθικής υπόστασης ….

Επειδή όλα είναι γνωστά περί μέτρων και δεν θέλω να κουράζω και επαναλαμβάνω τα γνωστά,κάθε μέρα κάποιο «έξυπνο μυαλό »σκαρφίζεται το νέο σαδιστικό μέτρο εις βάρος της κοινωνίας ,με αυθαιρεσία ,παραβίαση ατομικών δικαιωμάτων και δημοκρατικών θεσμών.

Εσχάτως εκτός από τις φαιδρές  ποινές που ανακοινώθηκαν για όσους τιμούν το δικαίωμα τους στην ανθρώπινη οντότητα , λογική , το δικαίωμα της επιλογής ιατρικών πράξεων στο σώμα τους και  δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν είδαμε να ανακοινώνεται και για το περιβόητο ράπιντ τέστ (το οποίο κάνουν και οι εμβολιασμένοι σε κάποιες περιτώσεις) να απαγορεύεται το τέστ με το σάλιο.

Ενώ έχουν βάλει και τον κάθε άσχετο να κάνει ράπιντ ακόμη και σε μικρά παιδιά ,να έχουν τραυματιστεί στην μύτη τους δεκάδες κόσμου ,ειδικά όταν το κάνει ο περιβόητος ΕΟΔΥ έχουν καταγγείλει και παραπονεθεί εργαζόμενοι κυρίως στον ιδιωτικό τομέα για τις επιπτώσεις , πόνο ,πρήξιμο της ρινικής κοιλότητας ,μέχρι και στο ιγμόρειο φτάνουν και τρέχουν δάκρυα στα μάτια.

Εκτός της υποχρεωτικότητας να πληρώνεις τόσα χρήματα για τους κερδοσκόπους,εις βάρος της υγείας αλλά χμ ….χάριν της «υγείας» καταργούν και το πιο ανθρώπινο χωρίς επιπτώσεις τουλάχιστον στα βασικά σου όργανα ,μύτη , μάτια.

Πού είναι οι Φαρμακοποιοί να αντιταχθούν στην κατάργηση του τεστ με το σάλιο,που είναι οι επιστήμονες και επίσημοι φορείς να πάρουν θέση και να μας εξηγήσουν γιατί το απαγόρευσαν;

Μήπως τελικά ζούμε σε μία σαδιστική κοινωνία όχι μόνο των ιθυνόντων αλλά όλων των κοινωνικών τάξεων με ψυχοπαθολογικά και αμοραλιστικά στοιχεία ,επικίνδυνα για τον φυσιολογικό και ισορροπημένο άνθρωπο;

Κοιτάξτε τα μικρά παιδιά, τους εργαζόμενους , όσους κρατούν την επιλογή της ιατρικής πράξης με πόσο αδίστακτους και φασιστικούς τρόπους αντιμετωπίζονται.

 Όσοι επιστήμονες,ιθύνοντες και δημοσιογράφοι της αλήθειας , αποφασίστε αν θέλετε να λέγεστε άνθρωποι ή αιμοδιψή ζόμπη….

Related posts

Πρέπει να βρεθούν πόροι για τα ΚΔΑΠ

4press

Τα “Lego” μας – Γράφει η Καλλιόπη Μπαγουλή

4press

Λόγια Ορφανά -Γράφει η Καλλιόπη Μπαγουλή

4press