Συνεντεύξεις

O Γεώργιος Καραγιάννης στις “Ανοιχτές Σελίδες” με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου

Συνέντευξη του Διεθνώς γνωστού κινηματογραφιστή και ιδιοκτήτη των Στούντιο Κάππα κ Γεώργιος Καραγιάννης παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του Αχελώου  και στην εκπομπή //Ανοιχτές Σελίδες με τον  Αχιλλέα Παπαδιονυσίου //.

Ο Πατριάρχης του Ελληνικού κινηματογράφου του βίντεο και των στούντιο ΚΑΠΠΑ από τα καλύτερα στούντιο στην Ευρώπη μίλησε για τον τόπο καταγωγής του, τα παιδικά του χρόνια , για το σκεπτικό του να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο το βίντεο και την τηλεόραση, για την συνεργασία του με τον Φίνο, με την Σκούρα Φίλμ, για το άνοιγμα στις ξένες αγορές, για την συνεργασία του με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη ,για την συνεργασία του με τον Γιάννη Δαλιανίδη, με μεγάλους ηθοποιούς, για την γνωριμία του και τον γάμο του με την κ Ναυσικά, για την συνεργασία του με πρόσωπα της ιδιωτικής τηλεόρασης, για την δημιουργία και τα αποκαλυπτήρια του μνημείου στην Τρίπολη και άλλα Πολλά.

Στην εκπομπή ομιλεί ο Δημοσιογράφος και Συγγραφέας της βιογραφίας του κ Γιώργου Καραγιάννη κ Πάνος Καλουδάς. και τα παιδιά του Γιάννης και Μαριαλλένα Καραγιάννη, Παρεμβαίνουν ο Καταξιωμένος παρουσιαστής –Ερμηνευτής κ Κώστας Βενετσάνος και η γνωστή ηθοποιός κ Έφη Πίκουλα

Related posts

Tσελέντης: Δεν φοβάμαι τον κορωνοϊό. Φοβάμαι αυτούς που φοβούνται τον κορωνοϊό

4press

Βραζιλιάνος ραδιούργος εγκληματίας μεταμορφώθηκε για να μοιάζει στην κόρη του & προσπάθησε να αποδράσει από τη φυλακή – Σήμερα βρέθηκε νεκρός ( φώτο-βίντεο)

4press

Μήνυμα υποψήφιου Δημάρχου Ερυμάνθου για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

4press