Συνεντεύξεις Τεχνολογία & Επιστήμη

Στην κάτω Αχαΐα τα Oπτικά ΙΑΤΡΟΥ: Ποιότητα & Αισθητική !

Από το 1993 τα “ΟPTIKA LINE ΙΑΤΡΟΥστην πόλη της κάτω Αχαΐας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την ποικιλία σχεδίων και την αισθητική !

Ο οπτικός – οπτομέτρης Νικόλαος Ιατρού ίδρυσε την επιχείρηση στην κάτω Αχαΐα όπου ζει με την οικογένειά του και με σταθερά βήματα συνεχώς εξελίσσεται.

«Μου άρεσε ο χώρος του γυαλιού γι’ αυτό ακολούθησαν αυτόν τον κλάδο συνειδητά σπουδάζοντας ενώ διαρκώς ενημερώνομαι για όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Θέλω να προσφέρω στους πελάτες μου όμορφα γυαλιά αλλά και φακούς υψηλής ποιότητας», τόνισε ο κ. Ιατρού, προσθέτοντας:

«Οι τεχνολογικές εξελίξεις σηματοδοτούν σημαντικές αλλαγές σε όλους τους επιστημονικούς τομείς. Οι τεχνικές βελτιώνονται συνεχώς και τα οπτικά είδη αναβαθμίζονται. Σκοπός μας  είναι να προσφέρουμε αξιόπιστο αποτέλεσμα στις εργασίες και στα προϊόντα μας».


Τα Οπτικά ΙΑΤΡΟΥ συνεργάζεται με τις πιο γνωστές φίρμες στο χώρο των οπτικών ηλίου και μυωπίας. Φέτος η μόδα θέλει πιο ελαφρούς σκελετούς και γυαλιά σε διάφορα χρώματα και σχήματα!

Γυαλιά οράσεως μόνο από μαγαζιά

Ο κ. Ιατρού τόνισε στην ηλεκτρονική εφημερίδα “4press” πόσο σημαντικό είναι να φοράμε γυαλιά που φέρουν τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις γνησιότητας:  «Τα μάτια μας θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα και  πρέπει να μην τα ταλαιπωρούμε με κακής ποιότητας γυαλιά. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στα παιδικά γυαλιά ηλίου».

Τα Οπτικά ΙΑΤΡΟΥ βρίσκονται σ’  έναν όμορφο  χώρο, εξοπλισμένο με  ποικιλία σκελετών, φακών επαφής και αξεσουάρ, σε πολύ προσιτές τιμές.

Τα Οπτικά ΙΑΤΡΟΥ παραμένουν δίπλα σας, παρέχοντας After Sales Service, για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με τα νέα σας γυαλιά ή τους φακούς επαφής.

info

Related posts

Eurostat: Νέα έρευνα αποκαλύπτει την ηλικία που «εγκαταλείπουν» οι Ευρωπαίοι το πατρικό τους

4press

Θάβουν τις ανεμογεννήτριες όταν γεράσουν;

4press

Εφαρμογή κινητού τηλεφώνου (mobile app) για τη μετεγχειρητική παρακολούθηση ορθοπαιδικών ασθενών

4press