Συνεντεύξεις Τεχνολογία & Επιστήμη

Κανελλόπουλος: Για εγγυημένο κρέας & ποικιλία προϊόντων !

Κρεοπωλεία Κανελλόπουλος τα καλυτερα

Η τρίτη γενιά των κρεοπωλείων «Κανελλόπουλος» συνεχίζει να τιμά το καλό κρέας προσφέροντας  μια μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη!

Η οικογένεια Κανελλόπουλος δραστηριοποιείται στον χώρο του κρέατος από το 1992 και σήμερα διατηρεί δύο καταστήματα στην Πάτρα.

Φαναρίου 82 & Παπανδρέου Γεωργίου

Κορίνθου & Ζαΐμη

Κρέατα εξαιρετικής ποιότητας που παρασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας, κοτόπουλα, μοσχαράκι από επιλεγμένες φάρμες της Αχαΐας και παραγωγής Κανελλόπουλου, επιλεγμένα προϊόντα και διάφορα είδη στα ράφια.

Τα κρεοπωλεία Κανελλόπουλος απασχολούνται επί σειρά ετών με την διάθεση και εμπορία κρέατος, προσφέροντας προϊόντα άριστης ποιότητας, ασύγκριτης γεύσης και φρεσκάδας.

Η πολυετή πείρα των καταστημάτων εγγυάται κάθε της ενέργεια, καθιστώντας τα στην πρώτη θέση στην ποιότητα φρέσκων κρεάτων. 

Μια άριστη συνεργασία με το εργατικό δυναμικό το οποίο είναι άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο στο αντικείμενό του, με υψηλή τεχνογνωσία, αποτελεί τη βάση ανάπτυξής και στα δύο καταστήματα στην Πάτρα.

FLASP

Η οικογένεια «Κανελλόπουλος» αποφάσισε να επεκτείνει τη δραστηριότητά της ανοίγοντας και μια ταβέρνα απέναντι από το Κρεοπωλείο στην οδό Κορίνθου 207, το FLASP.

Το FLASP έχοντας την πρώτη καλύτερη ύλη, μαγειρεύει με αγνά υλικά, ολόφρεσκα ελληνικά κρέατα για να σας παρέχει την καλύτερη ποιότητα με μοναδική γεύση!

Πάντα στη διάθεση του πελάτη με Takeaway και Delivery από τις 14:00 το μεσημέρι και μετά!

Τηλ. Επικοινωνίας FLASP 6936166014 & 2611811363

Related posts

Συνέντευξη Πέτρου Ψωμά στη 4press – Δείτε το βίντεο

4press

Συνάντηση Φ. Ζαΐμη για ζητήματα στη Δημοτική Ενότητα του Ρίου

4press

Ακόμη δύο απινιδωτές στο ΠΕΑΚ Πάτρας-“Πλήρως καλυμμένες οι τρεις εγκαταστάσεις”

4press