Ειδήσεις

Σφοδρή η κακοκαιρία «Ελπίς»

Για την κακοκαιρία Ελπίς πολλά έχουν γραφτεί, με τους μετεωρολόγους να κάνουν προβλέψεις για πολύ χιόνι τις επόμενες ημέρες.

Ημέρα με την ημέρα θα υπάρχει σαφέστατα καλύτερη εικόνα για την πορεία της κακοκαιρίας και το πού ακριβώς θα πέσουν χιόνια. Οι μετεωρολόγοι ωστόσο συμφωνούν ότι η χιονόπτωση θα είναι σφοδρή, θα πλήξει και την Αττική και μάλιστα και τα πεδινά.

Ο Σάκης Αρναούτογλου το πρωί, σε ανάρτησή του στο Facebook, έκανε τη δική του εκτίμηση για την πορεία της κακοκαιρίας, εκτιμώντας ότι χιόνι θα πέσει και στην Αττική και μάλιστα η χιονόπτωση θα είναι έντονη από τη νύχτα της Δευτέρας έως το μεσημέρι της Τρίτης.

Έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου στο Facebook για την κακοκαιρία «Ελπίς»
Kαλή σας ημέρα φίλες και φίλοι!
Και τα τελευταία στοιχεία λοιπόν δείχνουν ότι οι χιονοπτώσεις που θα εκδηλώνονται την Κυριακή στο Αιγαίο να γίνονται μάλιστα κατά τόπους ακόμα πιο έντονες κατά τη διάρκεια της Δευτέρας αλλά και να επηρεάζουν κυρίως μετά το μεσημέρι και αρκετές ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής, όπου εδώ οι πιο πυκνές χιονοπτώσεις θα πρέπει να σημειωθούν κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας μέχρι και τις πρωινές- προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης!
Οσοι από εσάς είναι να ταξιδέψετε στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας προς το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά να γνωρίζετε ότι οι χιονοπτώσεις κατά τόπους εκεί θα είναι πυκνές και η ορατότητα πολύ περιορισμένη, σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους (χιονοθύελλα)!
Οσον αφορά στην Εύβοια, τα πράγματα δείχνουν ακόμα πιο δύσκολα, καθώς το ύψος του χιονιού στα ανατολικά παράκτια αλλά και ορεινά τμήματα δεν αποκλείεται να ξεπεράσει και τα 40-50 εκατοστά, συνοδεία πολύ ισχυρών ανέμων (χιονοθύελλα)!
Για ό,τι νεότερο στα 15λεπτα δελτία καιρού της ΕΡΤ στις 16:45 και 22:45 αλλά και στη σελίδα μου στο facebook
Mε εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Related posts

Μεταναστευτικό: Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ το απόγευμα

4press

Επίθεση με βιτριόλι: Tα δύο σενάρια της ΕΛΑΣ και το μυστήριο με τις δύο μαυροφορεμένες γυναίκες (Videos)

4press

Σταϊκούρας: Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα χωρίς «πέναλτι» από τον Μάιο

4press