Ειδήσεις

Αδιανόητο περιστατικό: Χάθηκε 6χρονο από νηπιαγωγείο, το βρήκαν περαστικοί

Όταν ο πατέρας πήγε να το παραλάβει από το νηπιαγωγείο στον Αγ. Δημήτριο, τον ενημέρωσαν πως δεν είναι μέσα.

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Τρίτη, σε νηπιαγωγείο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Εκεί λοιπόν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, γύρω στις 15:00 ένας πατέρας πήγε να παραλάβει το παιδί του και αφού περίμενε περίπου 10 λεπτά, ενημερώθηκε πως δεν ήταν μέσα στο σχολείο.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και ευτυχώς για καλή του τύχη, το παιδί είχε εντοπιστεί μόνο του από περιστατικούς στα 300 μέτρα και είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Άμεσα ένα περιπολικό έφτασε στο σημείο και μετέφεραν το μικρό στο αστυνομικό τμήμα μέχρι να βρεθούν οι γονείς.

Έτσι, ο πατέρας του παιδιού πήγε εκεί, έγινε η ταυτοποίηση και η αγωνία του πήρε γρήγορα τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν κατέθεσε μήνυση κατά των υπεύθυνων του νηπιαγωγείου, ωστόσο η διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις κινείται αυτεπάγγελτα, με κατηγορούμενες μία δασκάλα και την διευθύντρια, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Related posts

Για την πυρκαγιά στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Ο Άγιος Aνδρέας”

4press

Πάτρα: Στάση εργασίας σήμερα από τους εργαζόμενους της 6ης ΥΠΕ

4press

Ψηφιακή κάρτα: Τι αλλάζει για 750.000 εργαζόμενους από την 1η Μαρτίου

4press