Ειδήσεις

Σέρρες: Εφιάλτης για 20χρονη – Την έβαλαν σε αμάξι να τη βιάσουν live στο TikTok – Πώς ξέφυγε

Συνελήφθησαν δύο νεαροί για απόπειρα βιασμού 20χρονης στην περιοχή των Σερρών – Πρόκειται για έναν 20χρονο και έναν 24χρονο οι οποίοι, όπως καταγγέλθηκε, αποπειράθηκαν να κακοποιήσουν 20χρονη

Μια εφιαλτική εμπειρία βίωσε μια 20χρονη κοπέλα στις Σέρρες, η οποία έπεσε θύμα αρπαγής και παρολίγον βιασμού από δύο ετεροθαλή αδέλφια 20 και 24 ετών, αντίστοιχα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, οι δύο νεαροί έβαλαν δια της βίας την κοπέλα στο αυτοκίνητό τους, κι άρχισαν να της σκίζουν τα ρούχα, να την χτυπούν κι αποπειράθηκαν να την βιάσουν, την ώρα μάλιστα που τραβούσαν και βίντεο για να το ανεβάσουν στο TikTok.

Η κοπέλα αντέδρασε και σύμφωνα με την μαρτυρία της στους αστυνομικούς, κατάφερε να σπάσει το παράθυρο του συνοδηγού και να βγει γυμνή μέσα στο δρόμο, όπου άρχισε να τρέχει πανικόβλητη. Σύμφωνα με πηγές του Reader, για καλή της τύχη, το συμβάν έλαβε χώρα στην Εγνατία Οδό κι ένα διερχόμενο όχημα της Οδού την εντόπισε και την παρέδωσε στην Αστυνομία. Οι δύο δράστες ταυτοποιήθηκαν, συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν βαρύ κατηγορητήριο με το οποίο θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Related posts

Οι ασφαλέστερες χώρες αν ξεσπάσει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος

4press

Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Επιδείνωση καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Η κακοκαιρία «Atena» αναμένεται να πλήξει τη Δυτ. Πελοπόννησο από σήμερα το βράδυ – Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες

4press

ΠΑΤΡΑ: Στην περιοχή της Εγλυκάδας άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει

4press