Συνεντεύξεις

Ringo: Το ψητοπωλείο που κάνει τη διαφορά…στην κάτω Αχαΐα!

Σ’ ένα όμορφο περιβάλλον που θυμίζει κινηματογραφική αίθουσα με φωτογραφίες από κόμικς θα γευτείτε το καλύτερο σουβλάκι… στο Ψητοπωλείο Ringo στην κάτω Αχαΐα.

Το RINGO κάνει τη διαφορά και ξεχωρίζει καθώς εκεί θα βρείτε τα πιο γευστικά ψητά κρέατα, πεντανόστιμη πίτα, χειροποίειτα κεμπάπ, σάντουιτς και δροσερές σαλάτες.

Ο Χρήστος Ζυγουράκης προσφέρει εδώ και 30 χρόνια ποιότητα, γεύση και αξιοπιστία. “Το κυρίαρχο μέλημά μου όλα αυτά τα χρόνια είναι η ποιότητα των κρεάτων και η σταθερότητα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα”, τόνισε στην ηλεκτρονική εφημερίδα 4press o κ. Ζυγουράκης, ο οποίος παρότι εργάζεται καθημερινά πολλές ώρες, όπως μας λέει δουλεύει με μεράκι σ’ ένα χώρο που αγαπά.

Το Ringo φέρνει το φαγητό στο σπίτι ή στο γραφείο μ’ ένα τηλεφώνημα!

Μάλιστα, η ο γύρος και τα ψητά μπαίνουν από το πρωί στη σούβλα και στη σχάρα και πριν το μεσημέρι εξυπηρετεί τους πελάτες του για το λόγο αυτό τον επιλέγουν και πολλοί επαγγελματίες ή αγρότες που ξεκινούν την εργασία τους από το ξημέρωμα και θέλουν να κάνουν ένα γευστικό διάλειμμα!

“Τα ψητά του Ringo” κάνουν τη διαφορά και λόγω του έμπειρου προσωπικού του καταστήματος καθώς οι υπάλληλοι είναι μια δυνατή ομάδα επαγγελματιών που ξέρει από καλό ψήσιμο και ποιοτικό φαγητό και εργάζονται στην επιχείρηση πολλά χρόνια!

info

Διεύθυνση: Φλέμινγκ 16-18, Κάτω Αχαΐα

.Τηλέφωνο2693 024618

Related posts

Επίθεση στην 34χρονη: Οι 10.000 τηλεφωνικές κλήσεις που ερευνώνται, το καρτοτηλέφωνο & η διαδρομή της δράστιδος – Είχε πάει δύο φορές στο σημείο

4press

Η Κατερίνα Βέργη στο ΠΡΟΦΙΛ – Δείτε τη συνέντευξη

4press

Καντίνα του Κώστα: H πιο νόστιμη στάση της Πάτρας

4press