Ειδήσεις

Ανοίγει το μεσημέρι η πλατφόρμα για την αίτηση αποζημίωσης από όσους εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό

Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρχουν στο site της Αττικής Οδού ενώ θα εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση.

Ανοίγει μετά τις 2.00 το μεσημέρι της Παρασκευής (4/2) η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης από όσους πολίτες εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό τις ημέρες του χιονιά, προκειμένου να πάρουν τις αποζημιώσεις των 2.000 ανά αυτοκίνητο.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρχουν στο site της Αττικής Οδού ενώ θα εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση.

Σε αυτή τη φάση οι πολίτες θα κληθούν να δηλώσουν στοιχεία του οχήματός τους στις εισόδους και εξόδους από τις οποίες μπήκαν και εξήλθαν καθώς και την ώρα εισόδου και εξόδου από αυτές. Θα τους ζητηθούν επίσης να δώσουν τηλέφωνο, μέιλ και τραπεζικό λογαριασμό.

Related posts

Συγκλονίζει το βίντεο του ΣΚΕΑΝΑ: “Η Εστίαση πέθανε. Ποιος έχει σειρά;”

4press

Την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας ανεστάλησαν τον Μάιο, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο προγραμματισμός των καταβολών από υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ, για την εβδομάδα 7-11 Ιουνίου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, συνολικά θα καταβληθούν περί τα 143 εκατ. ευρώ σε 280.000 περίπου δικαιούχους.

4press

Το e- λογιστήριο είναι εδώ και καταργεί το χαρτί

4press