Επικαιρότητα

Βραζιλιάνοι παίκτες της Σαχτάρ και της Ντιναμό Κιέβου ζητούν βοήθεια για να φύγουν άμεσα από την Ουκρανία (vid)

Βραζιλιάνοι παίκτες της Σαχτάρ και της Ντιναμό Κιέβου συγκεντρώθηκαν σε ξενοδοχείο μαζί με τις οικογένειές τους κι έκαναν έκκληση στις Αρχές της πατρίδας τους, προκειμένου να τους βοηθήσουν να φύγουν άμεσα από την Ουκρανία.

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και εννέα τραυματιστεί από τον βομβαρδισμό των δυνάμεων της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Από την άλλη το πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου δεν θα συνεχιστεί, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, μετά το γεγονός ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε στρατιωτική επιχείρηση στη χώρα.

Την ίδια στιγμή Βραζιλιάνοι παίκτες που αγωνίζονται στη Σαχτάρ και την Ντιναμό Κιέβου συγκεντρώθηκαν μαζί με τις οικογένειές τους σε ξενοδοχείο στο Κίεβο και έκαναν έκκληση για βοήθεια στις Αρχές της Βραζιλίας, ώστε να μπορέσουν να τους βοηθήσουν να φύγουν άμεσα από την Ουκρανία.

Related posts

Προβάδισμα 5,9 μονάδων της ΝΔ σε δημοσκόπηση της GPO

4press

Μαραθέα Καρδίτσας: Δραματική έκκληση για 15 εγκλωβισμένους – Ανεβαίνουν τα νερά αλλά και τα φίδια!

4press

Αίθριος καιρός σήμερα με μικρή πτώση θερμοκρασίας

4press