Πολιτική

Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας ο Χρυσοχοΐδης

O Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης είχε το απόγευμα της Πέμπτης συνάντηση με τον πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα και έγινε συζήτηση για όλο το φάσμα των πρόσφατων εξελίξεων.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια του Δυτικού Τομέα της Β’ Αθηνών στις εθνικές εκλογές.

 Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία είχε βγει δεύτερη πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ στη συγκεκριμένη περιφέρεια καταλαμβάνοντας τρεις έδρες.

Είναι η έδρα που έχει επιλέξει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και είχαν εκλεγεί ακόμα Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Γιάννης Λοβέρδος.

Related posts

Αλαλούμ ασυνεννοησίας : Α. Γεωργιάδης «Πιο δύσκολα θα ανοίξει η εστίαση»! (video)

4press

Ο Μιχάλης Δημόπουλος υποψήφιος με τον Γιάννη Λέντζα

4press

«Θαλασσοταραχή» για τραπεζίτες, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ: 100 άτομα κλήθηκαν σε απολογία για τα «θαλασσοδάνεια»!

4press