Συνεντεύξεις

Οlympian Spirit: O σύμμαχός σου στη γυμναστική!

Με πορεία πάνω από 30 χρόνια στο χώρο των ειδών γυμναστικής και άθλησης το Οlympian Spirit είναι δίπλα σε κάθε γυμναστήριο, προπονητή, αθλητή και ιδιώτη που αναζητά αξιόπιστες λύσεις για το σώμα του! Ο κ. Βασίλης Οικονομόπουλος, όχι μόνο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου διότι διαθέτει μηχανήματα και προϊόντα ελεγμένα, πιστοποιημένα και σύγχρονα αλλά παραμένει πάντα καινοτόμο.

To “Olympian Spirit” είναι το πρώτο μεγάλο κατάστημα του κλάδου που άνοιξε στην Πάτρα και βρίσκεται Γούναρη 13. “Η εμπειρία μας στο Fitness είναι ήδη μεγάλη πλέον, έχουμε οργανώσει ένα αποτελεσματικό τμήμα Service πού λύνει γρήγορα και οικονομικά οποιοδήποτε τεχνικό θέμα που σπανίως θα παρουσιαστεί στα είδη μας. Παρέχουμε service ακόμα και για προϊόντα όπου δεν τα αντιπροσωπεύουμε οι ίδιοι, χρεώνοντας μάλιστα γι’ αυτά βάση των τιμών που χρεώνουμε και για τα είδη δικιάς μας αντιπροσώπευσης”, ανέφερε στην ηλεκτρονική εφημερίδα 4press o κ. Οικονομόπουλος τονίζοντας ότι πλέον ολοένα και περισσότεροι επιθυμούν να εξοπλίσουν το χώρο τους με όργανα γυμναστικής καθώς λόγω έλλειψης χρόνου δεν επισκέπτονται συχνά οργανωμένους χώρους άθλησης, ωστόσο η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας υγιεινής ζωής και είναι μία βασική ανάγκη και όχι πολυτέλεια..

Η υπεροχή του Οlympian Spirit στο θέμα της ποιότητας σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, το ανέδειξαν ως το Νο 1 κατάστημα Fitness στη Πόλη της Πάτρας εδώ και αρκετά χρόνια.


Πολλά προβλήματα υγείας, σωματικά και ψυχικά, θεραπεύονται ή έστω βελτιώνονται σημαντικά με την άσκηση. Πολλές φορές, ακόμα και ένα μικρό αξεσουάρ γυμναστικής που κοστίζει ελάχιστα χρήματα, θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή μας. Αρκεί να γίνει σωστά η επιλογή του, και να δοθούν σωστές  οδηγίες χρήσης του από Εξειδικευμένους Συμβούλους Άσκησης που θα συναντήσετε στο OLYMPIAN SPIRIT.

 
Τηλ. Επικοινωνίας: 2610.621341

Tο κατάστημα λειτουργεί και ηλεκτρονικά με αποστολές – παραδόσεις.

Related posts

Οι οδηγοί ταξί στη Θεσσαλονίκη μοιράζονται τις ιστορίες τους, την περίοδο της καραντίνας και του κορωνοϊού

4press

Νίκος Κακλαμανάκης για την Σοφία: Όχι στην κουλτούρα του βιασμού της σιωπής, έχει ομερτά & βία στο ΔΣ

4press

Γνωρίσαμε την Ζάνα Τσαφούλια, ιδιοκτήτρια του σύγχρονου beauty salon “Nefertiti”

4press