Τοπικές Κοινότητες

Γιωργος Θεοδωρόπουλος-Αγ. Νικόλαος Κράλη : Είναι ανάγκη να επισκευαστούν ορισμένα σημεία του επαρχιακού δρόμου και τα γεφύρια του δρόμου για να μην έχουμε πλημμύρες

Στην ηλεκτρονική εφημερίδα 4press μίλησε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγ. Νικολάου Κράλη του Δήμου Δυτικής Αχαΐας Γιώργος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος παλεύει για τον τόπο του και θέλει να αξιοποιηθεί ακόμα περισσότερο.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος ανέφερε τέσσερα βασικά προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν σύντομα και για τα θέματα αυτά μάλιστα είχε συνάντηση και με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη.

Πρώτον, να φτιαχτεί ο επαρχιακός δρόμος από Φυλακές Αγίου Στεφάνου – Σανταμέρι – Πόρτες, από τον οποίο διέρχεται καθημερινά ένα μεγάλος αριθμός οχημάτων. “Εμείς ζητάμε να επισκευαστεί ένα κομμάτι 50 μέτρων στη θέση Καλαμάκι από την Εκκλησία Αγία Τριάδα μέχρι τη διασταύρωση των Λουσικών”, τόνισε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Δεύτερον, να επισκευαστεί και το κομμάτι (30 μέτρων) από διασταύρωση Καλαμάκι προς Χαΐκάλι- Μαζαράκι -Μιτόπολη.

Τρίτον, να γίνει αντικατάσταση 10 παλιά γεφυρια του δρόμου από Θωμεικα – Αγ. Νικόλαο μέχρι Καλαμάκι, τα οποία έχουν βουλώσει, εχουν σπάσει με αποτέλεσμα ύστερα από μια δυνατη βροχόπτωση ο δρόμος πλημμυρίζει. Δεν είναι τυχαίο ότι το οδόστρωμα στο εν λόγω σημείο έχει επισκευαστεί δυο φορες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τέταρτον, να τοποθετηθεί αυστηρή σηματοδότηση στη διασταύρωση στον κεντρικό δρόμο διότι δεν υπάρχει ορατότητα και η κίνηση στο σημείο είναι μεγάλη καθώς η κοινότητα συνδέει αρκετά χωριά.

Related posts

«Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν.: Η «Κιβωτός της Αγάπης» πρέπει άμεσα να στηριχθεί οικονομικά»

4press

Υποψήφια με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο η Ντίνα Σιδηροπούλου

4press

Δυτική Αχαΐα: Η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αλισσού Ελένη Μπεζεριάνου μίλησε στη 4press

4press